Κεντρική Διεθνή “O Καμπάτσο αισθάνεται σημαντικός στην Μαδρίτη”

“O Καμπάτσο αισθάνεται σημαντικός στην Μαδρίτη”

facundo campazzo real madrid cska

Στην Ρεάλ Μαδρίτης θα αγωνίζεται κατά πάσα πιθανότητα και του χρόνου ο Φακούντο Καμπάτσο σύμφωνα με τον ατζέντη του, ο οποίος δήλωσε ότι δεν υπάρχει καμία πρόταση από το ΝΒΑ. Παράλληλα, ο Κλαούντιο Βιγιανουέβα, στις δηλώσεις του στο UCU Radio, χαρακτήρισε τον Αργεντινό κορυφαίο γκαρντ στην Ευρώπη ενώ αναφέρθηκε και στην φημολογία για ενδιαφέρον της “βασίλισσας” για τον Κώστα Σλούκα. 

Αναλυτικά:

«Στην Αργεντινή όλοι έχουν τεράστιες προσδοκίες να δουν τον Φακούντο στο NBA. Κι εγώ θα ήθελα επίσης, αλλά αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει απολύτως τίποτα. Ο Καμπάτσο είναι ο καλύτερος πόιντ γκαρντ στην Ευρώπη. Πριν από λίγα χρόνια το έλεγα και προσπάθησαν να μου πουν ότι έκανα λάθος. Σήμερα μπορώ αναμφίβολα να επιβεβαιώσω ότι είναι. Προσπάθησε να κάνει το άλμα στο NBA. Η πανδημία του κορωνοϊού έχει σπείρει την αβεβαιότητα στο μέλλον του παγκόσμιου μπάσκετ και το ΝΒΑ δεν αποτελεί εξαίρεση.

Είναι σχεδόν βέβαιο ότι το salary cap θα μειωθεί, τα συμβόλαια θα είναι χαμηλότερα. Επιπλέον, ο Καμπάτσο αισθάνεται σημαντικός στη Μαδρίτη. Είναι βασικός παίκτης της ομάδας και τρέχων MVP των τριών εθνικών διοργανώσεων: Σούπερ Καπ, Κύπελλο και πρωτάθλημα»

Για το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Ρεάλ για τον Σλούκα: «Δεν με εκπλήσουν οι ειδήσεις για τον Κώστα Σλούκα, τα διαβάζω εδώ και αρκετές ημέρες, γιατί οι ομάδες προσπαθούν πάντα να βρουν τους καλύτερους παίκτες. Αρχικά, δεν το συσχετίζω με τον Φακούντο, αλλά είναι μια απάντηση που πρέπει να δώσει η Ρεάλ Μαδρίτης».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Έκανε το 2/2 ο Βόβορας με τη Νεπτούνας

Έκανε το 2/2 ο Βόβορας με τη Νεπτούνας. Η Νεπτούνας έκανε το 2/2 με τον Γιώργο Βόβορα στον…