Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “O Χάινς έφυγε λόγω Μιλουτίνοφ”

“O Χάινς έφυγε λόγω Μιλουτίνοφ”

kyle hines cska zenit e1585743994911

Ο Κάιλ Χάινς ύστερα από αρκετά χρόνια στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας αποφάσισε να αποχωρήσει από τη ρωσική ομάδα. Ο Βλάντιμιρ Γκομέλσκι μίλησε για την αποχώρηση του Αμερικανού και σημείωσε ότι αυτή έγινε λόγω της απόκτησης του Νίκολα Μιλουτίνοφ.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στο izvestia:

Για την αποχώρηση Χάινς και την απόκτηση Μιλουτίνοφ: “Ήξερε για την μεταγραφή. Ο χαρακτήρας του δεν του επέτρεψε να μείνει για τον πάγκο, ακόμα και αν ήταν αρχηγός. Ήταν εφτά χρόνια στην ομάδα. Επίσης, το μεγαλύτερο παιδί του ξεκινά σχολείο την 1η Σεπτεμβρίου και έπρεπε να επιλέξει γρήγορα την πόλη του. Η γυναίκα του σίγουρα τον βοήθησε σε αυτή την απόφαση”.

Για τα μεταγραφικά ζητήματα της ΤΣΣΚΑ: “Η ΤΣΣΚΑ έχει ήδη τρεις σταρ: τον Τζέιμς, τον Κλάιμπερν και τον Μιλουτίνοφ. Επίσης έχει πέντε παίκτες από το υψηλότερο επίπεδο της Ευρώπης. Αν έρθει κι άλλος σταρ, πως θα μοιραστούν οι επιθέσεις; Η ομάδα έχει ήδη δύο εγωιστές αθλητές, τον Κλάιμπερν και τον Τζέιμς. Το παιχνίδι της θα καταρρεύσει αν πάρει ακόμα έναν τέτοιον παίκτη. Αυτές είναι οι σκέψεις μου, δεν θέλω να εμπλακώ στις σκέψεις των Ιτούδη και Βατούτιν, ειδικά αν έχουν το μπάτζετ για ακόμα μία μεγάλη μεταγραφή. Δεν είμαι σίγουρος όμως αν αυτό είναι απαραίτητο”.

Για τον Νταρούν Χίλιαρντ: “Δεν θα είναι στην ομάδα, ευτυχώς! Δεν μπορεί να παίξει, δεν μπορεί να πασάρει. Δεν είναι τακτικά έτοιμος, είχε κάποιες ηλίθιες αποφάσεις στο παρκέ. Ο Σαντ – Ρος είναι καλύτερος σε όλους τους τομείς”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Κάτας: «Δείξαμε χαρακτήρα και είμαι υπερήφανος»

Απόλυτα ικανοποιημένος ο Όντετ Κάτας για τη νίκη της Μακάμπι. Ικανοποιημένος για την αντίδ…