Κεντρική Β' Εθνική “Μπαμ” από τον Εθνικό (pic)

“Μπαμ” από τον Εθνικό (pic)

moustopoulos pagrati dafni

Σε μία σπουδαία μεταγραφική κίνηση προχώρησε ο Εθνικός, καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του Διονύση Μουστόπουλου. Ο 28χρονος καλαθοσφαιριστής, ο οποίος διαθέτει μεγάλη εμπειρία από το πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής, φέτος αγωνίστηκε στην Α2 με τη φανέλα του Παγκρατίου.

Αναλυτικά:

“H Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος μπάσκετ του Εθνικού ανακοινώνει την απόκτηση του Διονύση Μουστόπουλου. Ο 28χρονος καλαθοσφαιριστής τη φετινή χρονιά αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας με τη φανέλα του Παγκρατίου.

Ο Έλληνας πάουερ – φόργουορντ διαθέτει μεγάλη εμπειρία από το πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής. Τη σεζόν 2018-2019 ήταν εκ των κορυφαίων της κατηγορίας και πανηγύρισε την άνοδο στην Α2 με τη Δάφνη Δαφνίου. Πέρσι, μεταπήδησε στο Παγκράτι, στο οποίο πρόσφερε πολύτιμες λύσεις.

Ο Διονύσης Μουστόπουλος δήλωσε για τη μεταγραφή του στην ομάδα μας: «Είμαι πολύ χαρούμενος, που τη νέα χρονιά θα αγωνιστώ σε μία ιστορική ομάδα, όπως ο Εθνικός. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση και το προπονητικό τιμ της ομάδας για την εμπιστοσύνη τους. Θα προσπαθήσω τη νέα σεζόν να βοηθήσω τον Εθνικό να πετύχει τους στόχους του και θα δώσω το 100%, για να τα καταφέρουμε»”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

National League 1: Αλλαγή ημέρας για το Πρωτέας Βούλας – Τα Φανάρια

Αλλαγή στο Πρωτέας Βούλας – Τα Φανάρια λόγω καιρικών συνθηκών. Η απαγόρευση απόπλου …