Κεντρική Διεθνή “H μεταγραφή Κουφού δεν μπορεί να χαρακτηριστεί επιτυχημένη”

“H μεταγραφή Κουφού δεν μπορεί να χαρακτηριστεί επιτυχημένη”

vatutin

Στις περσινές μεταγραφές της ΤΣΣΚΑ Μόσχας αναφέρθηκε ο Αντρέι Βατούτιν σε συνέντευξη του στο “radiomayak”, και ειδικότερα σε αυτή του Κώστα Κουφού. Ο ισχυρός άνδρας της ρωσικής ομάδας παραδέχθηκε ότι η μεταγραφή του Έλληνα σέντερ δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να χαρακτηριστεί ως επιτυχία του τμήματος σκάουτινγκ, τονίζοντας παράλληλα ότι σε μια απόφαση υπάρχουν πολλοί παράγοντες που παίζουν ρόλο.

Αναλυτικά:

Για να κάνεις αξιολόγηση θα πρέπει να εμπλέκεσαι στην όλη διαδικασία. Να γνωρίζεις γιατί επιλέγεται ένας παίκτης και όχι κάποιος άλλος. Είναι πολύ απλοποιημένη η προσέγγιση να λες γιατί πήραμε έναν παίκτη και μας βγήκε, πήραμε κάποιον άλλο και δεν βγήκε, κατά συνέπεια αποτύχαμε. Τα πάντα στο τέλος καθορίζονται από το αποτέλεσμα”.

Συγκεκριμένα για τον Έλληνα σέντερ ανέφερε: “Η μεταγραφή του Κουφού δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ως επιτυχημένη επιλογή του τμήματος σκάουτινγκ. Εξυπακούεται ότι παίζουν ρόλο και ορισμένες αντικειμενικές και υποκειμενικές συνθήκες. Μερικές φορές εκτός από τον “Χ” παίκτη μπορεί να μην υπάρχει άλλος διαθέσιμος. Η αξιολόγηση γίνεται από τα αποτελέσματα. Τη στιγμή της διακοπής βρισκόμασταν στην τετράδα της EuroLeague. Το μπάσκετ δεν είναι ατομικό άθλημα, αλλά ομαδικό. Η ομάδα έπαιζε καλά, αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…