Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Επίθεση” Πανάκα σε Ζουρνατσίδη! “Τέλη πήγαινε καμία βόλτα να σε χτυπήσει λίγος κρύος αέρας…”

“Επίθεση” Πανάκα σε Ζουρνατσίδη! “Τέλη πήγαινε καμία βόλτα να σε χτυπήσει λίγος κρύος αέρας…”

panakas

Ο Κώστας Πανάκας δεν άφησε ασχολίαστα όσα προσπάθησε να… δικαιολογήσει ο Τέλης Ζουρνατσίδης αναφορικά με αυτά που έγιναν στον ΠΑΟΚ τις ημέρες της διοίκησης Πρέλεβιτς. Ο πρώην τιμ μάνατζερ των “ασπρόμαυρων”, που συνέχισε τις εμφανίσεις του σε ΜΜΕ τον τελευταίο καιρό, μίλησε σε διαδικτυακή εκπομπή του basketplus, “έβγαλε” εκνευρισμό (σ.σ. έκανε μέχρι και… δημοσιογραφικές υποδείξεις -για το τι έγραφαν- σε έμπειρους και καταξιωμένους συναδέλφους) για διάφορα ζητήματα αλλά… δεν έπεισε και γι’ αυτό ο Κώστας Πανάκας έκανε ειδική αναφορά τόσο στον Ζουρνατσίδη όσο και στην περασμένη διοίκηση του “Δικεφάλου”. Ο άλλοτε Διευθύνων Σύμβουλος της ΚΑΕ, που ανέφερε μάλιστα και ατάκα του Ιβάν Σαββίδη για το μπάσκετ του ΠΑΟΚ, μεταξύ άλλων έγραψε:

“«Έχω βάλει στον ΠΑΟΚ 2,8 εκατομμύρια ευρώ και το χρέος αντί να μειωθεί, ανέβηκε.
Μπορεί κάποιος από όλους εσάς να μου εξηγήσει πώς και γιατί έγινε αυτό;;»
Αυτό αναρωτήθηκε ο Ιβάν σε κατ’ ιδίαν συζήτηση μας για το μπάσκετ του ΠΑΟΚ και για την απάντηση τον παρέπεμψα στους τέσσερις ( 4 ) αρμόδιους, που διοικούσαν ως τώρα.
( επί 9 ολόκληρα χρόνια ).
Προχθές ο Αθηναίου έκανε μπαν για τα λεφτά του, που είχε έρθει στον ΠΑΟΚ να παίξει ως πέμπτο γκαρντ με ετήσιο συμβόλαιο 80 χιλ ευρώ, λες και ο ΠΑΟΚ είχε αυτή τη πολυτέλεια, λες και είναι ο Παναθηναϊκός ξέρω γω ……
Κλειστό διετές στο Χάτσερ με 120 και 140 χιλ το χρόνο λες και ο ΠΑΟΚ είναι η Μπάμπεργκ Γερμανίας και πάρε και ένα μπαν κι από το Χάτσερ.
Ο Γκος από κοντά , σχεδόν το ίδιο.
Ξόδεψαν τα 3 τελευταία χρόνια λεφτά που δεν είχαν, και ήξεραν καλά ότι δεν τα ειχαν.
Αλλά τα ξόδεψαν. Και βούλιαξαν τον άμοιρο μπασκετικό ΠΑΟΚ στο βυθό της λίμνης.
Μπας και πάρουν κάποιο τίτλο, να μείνουν στην ιστορία.
Τη περυσινή χρονιά ο ΠΑΟΚ τερμάτισε τελευταίος και τον έσωσε ο κορονοϊός, την προπέρσινη τερμάτισε με 6 παίκτες στην αποστολή στα τελευταία παιχνίδια, και πάει λέγοντας,

Όλοι έφταιγαν για τον μπάρμπα Τέλη, εκτός από αυτούς τους 4 που έκαναν κουμάντο στην ομάδα.
Και αφού ρε Τέλη εσείς οι 4 μπασκετάνθρωποι ήσασταν όλοι τόσο καλοί, γιατί εδώ και τόσο καιρό δεν είχατε ούτε μία πρόταση να πάτε κάπου να δουλέψετε τέτοια κελεπούρια που είσαστε ??
Αντί λοιπόν να εξαφανιστούν από προσώπου γης, βγαίνουν και μιλάνε στις εκπομπές και κάνουν το άσπρο μαύρο.
Πήραν την ομάδα με 3 εκατομμύρια χρέη και την άφησαν με 6.
Αυτή είναι η αλήθεια.
Και πονάει.
Και όποιος από σας νομίζει ότι ο Ιβάν τα λεφτά τα πετάει και στην ΚΑΕ τα έχει χαρίσει, να αλλάξει πλευρό γιατί κοιμάται ξεσκέπαστος.
Τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα που λέχθηκαν και λέγονται, δεν τα αντικρούει κανένας γι αυτό το μπάσκετ μας έφτασε εκεί που έφτασε.
Γαλατσόπουλος, Πρέλεβιτς, Σταυρόπουλος και Ζουρνατζίδης δεν πρόσφεραν τίποτα απολύτως στα 9 χρόνια που έμειναν στον ΠΑΟΚ,
και το μόνο που άφησαν ήταν διπλάσιο χρέος και τον ΠΑΟΚ στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.
Αυτό έγραψε η ιστορία, αυτή είναι η αλήθεια και μόνο εγώ που είμαι τρελός θα σας τη λέω κάθε μέρα, κι ας σας χαλάει, γιατί όπως λέει και ο θυμόσοφος λαός
” από μικρό κι από τρελό μαθαίνεις την αλήθεια “.
Γιατί όλοι οι άλλοι κάνουν δημόσιες σχέσεις.
Για το καλό της ομάδας που αγαπώ θα πάω μπροστά με την ξιφολόγχη μόνος μου και δε καταλαβαίνω τίποτα, όχι γιατί είμαι μάγκας, αλλά ΓΙΑΤΙ ΔΥΣΤΥΧΏΣ ΕΧΩ ΔΙΚΙΟ , την ομάδα μας την ξέσκισαν, την έριξαν και την κοπάνησαν ολοι λίγο πριν βουλιάξει το καράβι.
Για να μην πέσει στα χέρια τους.
Αυτό με πνίγει.
Άντε ρε Τέλη πάνε καμία βόλτα να σε χτυπήσει λίγος κρύος αέρας και πάρε μαζί σου και τον κολλητό σου γιατί 13 χρόνια δεν έχει προσφέρει τίποτα στον ΠΑΟΚ, δεν έβγαλε τόσα χρόνια ούτε ένα παίκτη και βαρεθήκαμε να τον βλέπουμε …..
Που βγαίνετε στα κανάλια και μιλάτε από πάνω ……
Άλλες εποχές θα αλλάζατε πόλη……..”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…