Κεντρική Διεθνή Ούκιτς: “Με κάλεσε η Σπλιτ, αλλά…”

Ούκιτς: “Με κάλεσε η Σπλιτ, αλλά…”

ukic antibes e1591107557900

Το ενδιαφέρον της Σπλιτ όπου είχε ξεκινήσει την καριέρα του επιβεβαίωσε σερ δηλώσεις του ο Ρόκο Ούκιτς. Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ τόνισε ότι θα τον ενδιέφερε η προοπτική του να κλείσει την καριέρα του εκεί όπου ξεκίνησε, ωστόσο δήλωσε ότι δεν πρόκειται να σπάσει το συμβόλαιο του με την Αντίμπ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην «Jutarnji list»:

«Είναι αλήθεια ότι με κάλεσε η Σπλιτ, καθώς με θέλουν πίσω στην ομάδα. Αυτή την στιγμή, όμως, δεν έχω κάτι άλλο να πω. Έχω ακόμη συμβόλαιο με την Αντίμπ, άρα δεν είμαι ελεύθερος. Από την άλλη, η Σπλιτ έχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου. Όλο αυτό έχει να κάνει με την επιστροφή της στην Αδριατική λίγκα.

Το παραδέχομαι ότι έχει μεγάλο ενδιαφέρον αυτή η προοπτική, αλλά αυτό δεν με φέρνει πιο κοντά στην ομάδα. Από την άλλη, δεν σκοπεύω να πιέσω να με αφήσει ελεύθερο η Αντίμπ, αλλά εάν το θέλουν εκείνοι, τότε θα μείνω ελεύθερος. Επίσης, εάν πάω στην Σπλιτ δεν πρόκειται να το κάνω για τα χρήματα. Επίσης, η μεταγραφική περίοδος έχει ανοίξει, η αγορά είναι… ζωντανή και μπορεί να εμφανιστεί και τρίτη επιλογή»

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τίμησε τον Γκάλη

Ο Γκάλης τιμήθηκε στο Γενικό Προξενείο στο Σικάγο για την προσφορά του στον ελληνικό αθλητ…