Κεντρική Διεθνή Οριόλα: “Δεν υπάρχει δικαιολογία, να δώσουμε το 100%”

Οριόλα: “Δεν υπάρχει δικαιολογία, να δώσουμε το 100%”

pierre oriola barcelona

Η Μπαρτσελόνα ετοιμάζεται να ριχτεί στη “μάχη” για το ισπανικό πρωτάθλημα. Ο Πιέρ Οριόλα έδωσε το σύνθημα και τόνισε ότι δεν υπάρχει δικαιολογία και ότι θα πρέπει να δώσουν το 100% για να πάρουν το τρόπαιο.

Αναλυτικά:

“Αυτή η τελική φάση θα είναι άκρως απαιτητική, σωματικά και πνευματικά και όποια ομάδα προσαρμοστεί καλύτερα τοτε θα έχει πολλά κέρδη. Είναι αλήθεια ότι απέχουμε από τη δράση από τη στιγμή που έγινε η διακοπή, αλλά τώρα δεν υπάρχει δικαιολογία να μην δώσουμε το 100% και να κάνουμε μια τελική προσπάθεια για τον τίτλο”.

Για το πλεονέκτημα των ομάδων που αγωνίστηκαν στην Ευρωλίγκα: “Μπαρτσελόνα, Ρεάλ Μαδρίτης, Μπασκόνια και Βαλένθια έχουν συνηθίσει να παίζουν 2-3 παιχνίδια την εβδομάδα, αλλά όλα ξεκινούν από το μηδέν τώρα, οπότε τα πάντα είναι ανοιχτά», είπε, ενώ για την προετοιμασία της ομάδας του τόνισε «πήγαμε πολύ καλά σε αυτό τον ένα μήνα προπόνησης. Τώρα πρέπει να μπούμε σε ρυθμούς δράσης, οπότε πρέπει να πάμε παιχνίδι με παιχνίδι καθώς έχουμε επτά παιχνίδια σε δύο εβδομάδες, αλλά είμαστε σε καλή κατάσταση σωματικά και πνευματικά”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…