Κεντρική Γ' Εθνική Ολυμπιακός Βόλου: Παραμένει στον πάγκο ο Βλιώρας

Ολυμπιακός Βόλου: Παραμένει στον πάγκο ο Βλιώρας

Με τον Γιώργο Βλιώρα θα πορευτεί και τη νέα χρονιά στον πάγκο του ο Ολυμπιακός Βόλου. Η ομάδα του Βόλου ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με τον έμπειρο τεχνικό, ενώ παράλληλα ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον Δημήτρη Μπογδάνο και τον Σταμάτη Σκαμάγκα.

Αναλυτικά:

«Η Διοικούσα Επιτροπή της ανδρικής ομάδας καλαθοσφαίρισης του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή Γιώργο Βλιώρα και τη λύση της συνεργασίας με τους Δημήτρη Μπόγδανο και Σταμάτη Σκαμάγκα. Η Δ.Ε. τους ευχαριστεί και τους εύχεται καλή συνέχεια και ότι καλύτερο στις μετέπειτα επιλογές τους. Επιπλέον, δεσμεύεται ότι οι δύο καλαθοσφαιριστές, που προσέφεραν τα μέγιστα στον Ολυμπιακό Βόλου, θα τιμηθούν σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Στις δηλώσεις του, σχετικά με την ανανέωση της συνεργασίας με την ομάδα του Βόλου, ο Γιώργος Βλιώρας είπε:
‘’Κάναμε μια συζήτηση με τη Διοικούσα Επιτροπή, δεν είχα κανένα πρόβλημα να συνεχίσουμε τη συνεργασία, αφού ούτως ή άλλως ταυτίζονται οι απόψεις μας. Θέσαμε τους στόχους της νέας χρόνιας, οι οποίοι δε μπορούν να είναι τόσο σαφείς, γιατί δε ξέρουμε ούτε σε ποιον όμιλο θα είμαστε, ούτε ποιοι θα είναι σε αυτόν τον όμιλο. Θεωρώ ότι μέχρι τον Αύγουστο δεν πρόκειται να ξέρουμε το τι θα γίνει ακριβώς, γιατί υπάρχουν ομάδες που δε θα κατέβουν να αγωνιστούν στη Γ’ Εθνική, οπότε και η δυναμικότητα που θα υπάρχει, όπου παίξουμε, είναι άγνωστη σε εμάς’’.

Σχετικά με τον στόχο που έχει τεθεί για την επόμενη σεζόν ο προπονητής της ομάδας τόνισε:
‘’Κάναμε μια συζήτηση με τη Διοικούσα Επιτροπή και συμφωνήσαμε, γιατί και ο δικός μου στόχος είναι να δοθεί η ευκαιρία σε όλο και περισσότερα νέα παιδιά και κυρίως από τον Βόλο. Το ζήτημα με τα νέα παιδιά, που υπάρχουν πολλά και με ταλέντο, στον τόπο μας, είναι το να διαχωριστεί το εάν μπορούν να παίξουν στο τοπικό πρωτάθλημα και στα αντίστοιχα ηλικιακά ή να προωθηθούν και να αγωνιστούν σε Εθνικές κατηγορίες. Εμείς θέλουμε, να δώσουμε σε όσο το δυνατόν περισσότερα από αυτά τα παιδιά το κίνητρο, το βήμα και την όρεξη, να τα προπονήσουμε σωστά και από κει και μετά δείχνουν, αν μπορούν να παίξουν ή όχι. Υπάρχουν παιδιά που έχουν δείξει πολύ καλά δείγματα, μένει να φανεί η συνέχεια’’.

Παράλληλα, πρόσθεσε:
‘’Έχουμε κάνει αρκετές συζητήσεις και με τα νέα παιδιά που βρίσκονταν έως τώρα στην ομάδα, αλλά και με κάποιους πιο μεγάλους και είμαστε σε καλό δρόμο. Αλλά και πάλι, πρέπει να ξεκαθαρίσει το με ποιους και πόσους θα παίξουμε. Θεωρώ ότι οι αποφάσεις που πάρθηκαν μετά την αναγκαστική ολοκλήρωση των πρωταθλημάτων είναι ταφόπλακα για το μπάσκετ, αλλά θα αναγκαστούμε να κινηθούμε σε αυτά τα πλαίσια’’».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

ΦΟΒ: Ανακοίνωσε Σφηκάκη

Τη φανέλα του Φιλοπρόοδου Όμιλου Βροντάδου θα φοράει τη νέα σεζόν ο Αντώνης Σφηκάκης. Ο ΦΟ…