Κεντρική Basket League Ο πρώην πρόεδρος της ΚΑΕ Κύμη μιλά για στοιχηματισμό και «λαμόγια»

Ο πρώην πρόεδρος της ΚΑΕ Κύμη μιλά για στοιχηματισμό και «λαμόγια»

theodorou

Η Κύμη το περασμένο καλοκαίρι αποφάσισε να φύγει από το πρωτάθλημα της Basket League και παραχώρησε το ΑΦΜ της στο Λαύριο. Ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Αλέξανδρος Θεοδώρου, έκανε ανάρτηση για όσα συμβαίνουν στο μπάσκετ και μίλησε για τον στοιχηματισμό, αλλά και για τα λαμόγια του συστήματος.

Αναλυτικά το ποστ του Αλέξανδρου Θεοδώρου:

Επειδή βλέπω αρκετά δημοσιεύματα να θυμίσω πως την αρχή στη «φυγή» από την Α1 δεν την έκανε κανένα Ρέθυμνο για να ακολουθήσουν Ήφαιστος και όσοι ακόμα αποχωρήσουν! Την αρχή την έκανε η Κύμη βλέποντας συνεχώς την υποβάθμιση του πρωταθλήματος χωρίς κανένα σεβασμό σε ομάδες όπως αυτές που προανάφερα και άλλες ακόμα που ήταν υπόδειγμα οικονομικά απέναντι σε όλους τους συνεργάτες.

Καμία στήριξη σε κανένα επίπεδο, το μόνο που τους ενδιέφερε είναι πως θα πάρουν τα περισσότερα χρήματα οι μεγάλες ομάδες με βαριά φανέλα αδιαφορώντας για τους υπόλοιπους! Και φυσικά στο κόλπο όλοι από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο. Χρωστάει η Κύμη παράδειγμα ένα μήνα μισθούς (που δεν έγινε ποτέ) απειλές και όχι μόνο, χρωστάει άλλη ομάδα με βαριά φανέλα, εκεί δεν μιλάμε και πάρε παίχτες και στη μισή τιμή γιατί από πίσω υπάρχει ο κόσμος και θα φάμε ξύλο ή θα μας την πέσουν στα σπίτια μας.

Περί Στοιχηματισμού 3 φορές το είχα κάνει θέμα στο διοικητικό συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ και δεν άνοιξε ρουθούνι και άλλα πολλά… δεν μετανιώνω ποτέ που ασχολήθηκα με το Μπάσκετ, μετανιώνω που κάποια λαμόγια του συστήματος μας κατάντησαν να μην έχουμε ομάδα!

Καληνύχτα Basket League.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

Λαύριο – Μαρούσι 76-90

Με ηγέτη τον Χιλ το Μαρούσι επικράτησε του Λαυρίου και έκανε το «βήμα» για τα play off της…