Κεντρική Basket League ΑΕΚ O Κότσιαρης στην ακαδημία της ΑΕΚ!

O Κότσιαρης στην ακαδημία της ΑΕΚ!

Με την ενίσχυση των ακαδημιών ξεκίνησε τον σχεδιασμό της για την νέα σεζόν η ΑΕΚ, καθώς ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τον Νίκο Κότσιαρη ο οποίος αναλαμβάνει το πόστο του διευθυντή των τμημάτων υποδομής. Παράλληλα, οι κιτρινόμαυροι το επόμενο διάστημα θα ανακοινώσουν το πλήρες πλάνο του αναπτυξιακού προγράμματος.

Αναλυτικά:

Η φονική πανδημία προκάλεσε αναστάτωση στην κοινωνία και μεταξύ άλλων έπληξε και τον αθλητισμό, και το ελληνικό μπάσκετ ειδικότερα.

Σε κάθε περίπτωση, η ΑΕΚ BC στοχεύει σταθερά, αλλά με πιο στοχευμένες πρωτοβουλίες, στην ενίσχυση της παραγωγικής διαδικασίας. Στο πλαίσιο αναδιαρθρωτικών κινήσεων, ανακοινώνει, ότι Διευθυντής των Τμημάτων Υποδομής και της Ακαδημίας Kαλαθοσφαίρισης (AEK BC ACADEMY – DRAGAN SAKOTA) αναλαμβάνει από σήμερα ο έμπειρος παράγοντας-προπονητής και τέως General Manager της ΚΑΕ Κύμη, Νίκος Κότσιαρης. Το επόμενο διάστημα θα ανακοινωθεί το πλήρες διαρθρωτικό πλάνο του νέου αναπτυξιακού Προγράμματος.

Βιογραφικό:

1989-1993: Απόφοιτος Πανεπιστημίου Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Νόβισαντ (Σερβία). Ειδικότητα: Προπονητής Καλαθοσφαίρισης
1993-1995: Τελειόφοιτος Μεταπτυχιακού Τμήματος Πανεπιστημίου Νόβισαντ (Σερβία)

1994-1995: Βοηθός προπονητή (Hλυσιακός) – Α2 Εθνική Κατηγορία

2000-2001: Βοηθός προπονητή (Ηλυσιακός) – Α2 Εθνική Κατηγορία

2009-2011: Προπονητής (Κρόνος) – Γ΄ Εθνική

2012-2013: Προπονητής (Α.Ε. Λιβαδειάς) – (Άνοδος από Γ΄σε Β΄ Εθνική)

2016: Βοηθός προπονητή (Ιωνικός Νικαίας) – Β΄ Εθνική

2017-2019: General Manager KAE Kύμη (Basket League)

Eπίσης, έχει διατελέσει προπονητής και στις ΑΕ Ηρακλείου, ΑΟ Ζωγράφου (Γυναίκες), Αγία Παρασκευή (Γυναίκες), ΑΟ Δάφνης (Γυναίκες) και Αθηναϊκό.

*Στη φωτό, ο Νίκος Κότσιαρης πρώτος από αριστερά, ακολουθούν Αλέξανδρος Θεοδώρου (πρώην Πρόεδρος ΚΑΕ Κύμη), Γιάννης Καστρίτης (πρώην προπονητής Κύμης).

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Το αίτημα του Δέδα και η ΑΕΚ

Ο Στέφανος Δέδας φαίνεται ότι επιθυμεί να φύγει από τη Χάποελ Χολόν και να επιστρέψει στην…