Κεντρική Γ' Εθνική Ναύαρχος Βότσης: Με Μυστιλιάδη στη Γ΄Εθνική

Ναύαρχος Βότσης: Με Μυστιλιάδη στη Γ΄Εθνική

nauarxos navarxos votsis

Με τον Γρηγόρη Μυστιλιάδη θα πορευτεί και τη νέα χρονιά ο Ναύαρχος Βότσης, καθώς ανακοινώθηκε ότι θα είναι ο προπονητής της ανδρικής ομάδας του συλλόγου. Παράλληλα, έγινε γνωστό ότι ο Ναύαρχος Βότσης στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής Κατηγορίας θα στηριχθεί αποκλειστικά σε νεαρούς αθλητές.

Αναλυτικά:

“Ο Ναύαρχος Βότσης ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Υπεύθυνο του Τμήματος Μπάσκετ, Τάσο Μανωλόπουλο, αλλά και τους προπονητές Γρηγόρη Μυστιλιάδη, Δήμο Μηντζαρίδη, Σωκράτη Σταυρίδη, Χρήστο Καλιακάτσο, Βασίλη Βασιλειάδη και Ηλία Μπάδη.

Μετά από 30 ολόκληρα χρόνια, το Ανδρικό μας θα αγωνιστεί και πάλι την επόμενη σεζόν στη Γ’ Εθνική Κατηγορία, απόρροια της εξαιρετικής περσινής πορείας που πραγματοποίησε η ομάδα μας μέχρι τη διακοπή του Πρωταθλήματος της Α’ ΕΚΑΣΘ. Προπονητής της Ανδρικής μας ομάδας την ερχόμενη σεζόν θα είναι ο Γρηγόρης Μυστιλιάδης, μιας ομάδας που στη δύσκολη προσπάθειά της στη Γ’ Εθνική θα στηριχθεί αποκλειστικά σε νεαρούς αθλητές, μένοντας πιστή στη φιλοσοφία του συλλόγου, που δεν είναι άλλη από τη συνεχή προσπάθεια για βελτίωση και ανάδειξη νέων παιδιών.

Την ίδια στιγμή, τόσο το Εφηβικό όσο και το Παιδικό μας βρίσκονται στις 16 καλύτερες ομάδες της ΕΚΑΣΘ, αναμένοντας τη συνέχιση των αγώνων, μετά τη σχετική απόφαση της Ένωσης. Στη νέα αγωνιστική περίοδο, στο τιμόνι του Εφηβικού τμήματος θα παραμείνει ο Τάσος Μανωλόπουλος, ενώ το Παιδικό θα αναλάβει ο Δήμος Μηντζαρίδης”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

National League 2 (4ος όμιλος): Τα αποτελέσματα της 21ης αγωνιστικής

Στην κορυφή οι Τιτάνες. Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα και τη βαθμολογία. Την 1η θέση στο…