Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Μπαμ! Έκλεισε Μαντζούκα ο Ολυμπιακός

Μπαμ! Έκλεισε Μαντζούκα ο Ολυμπιακός

promitheas olympiakos mantzoukas

Σε μία εξαιρετική κίνηση προχώρησε ο Ολυμπιακός, καθώς συμφώνησε με τον Λευτέρη Μαντζούκα. Ο 17χρονος καλαθοσφαιριστής θεωρείται από τα μεγαλύτερα ταλέντα της ηλικίας του στην Ευρώπη και οι “ερυθρόλευκοι” κατάφεραν να τον κλείσουν και θα προσθέσουν ακόμη έναν πολλά υποσχόμενο παίκτη στο ρόστερ τους.

Ο Λευτέρης Μαντζούκας είναι προϊόν της Ακαδημίας του Προμηθέα Πάτρας και έχει προλάβει αν και 17 χρονών να αγωνιστεί στην Basket League, αλλά και στο Eurocup. Ο νεαρός καλαθοσφαιριστής έχει πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις με τους Πατρινούς και τράβηξε τα βλέμματα αρκετών ομάδων πάνω του.

Ο Ολυμπιακός κινήθηκε με άκρα μυστικότητα και κατάφερε να αποσπάσει την υπογραφή του ταλαντούχου καλαθοσφαιριστή. Οι “ερυθρόλευκοι” διαχρονικά επενδύουν στους νεαρούς Έλληνες παίκτες και το αποδεικνύουν γι ακόμη μία φορά.

Η ομάδα του Πειραιά εμπιστεύεται τους νεαρούς παίκτες και στο ρόστερ της διαθέτει δύο μεγάλα project, τον Νικολαΐδη και τον Μαντζούκα, που αναμένεται τα επόμενα χρόνια να λάμψουν στα παρκέ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Περιστέρι – Κολοσσός Ρόδου 79-63 (vid)

Έκανε το 1-0 το Περιστέρι Την πρώτη νίκη στη σειρά με τον Κολοσσό Ρόδου πανηγύρισε το Περι…