Κεντρική Β' Εθνική Με Καρατζά και στην Β’ Εθνική η ΦΕΑ Ν.Φ-Ν.Χ! (pic)

Με Καρατζά και στην Β’ Εθνική η ΦΕΑ Ν.Φ-Ν.Χ! (pic)

karatzas alexis fea

Με την πετυχημένη συνταγή των τελευταίων ετών θα πορευτεί και στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής η Φέα Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, καθώς θα συνεχίσει με τον Αλέξη Καρατζά στον πάγκο της. Ο Έλληνας τεχνικός, ο οποίος τις τρεις τελευταίες σεζόν μετράει τρεις συνεχόμενες ανόδους, ανανέωσε την συνεργασία του για έναν ακόμα χρόνο.

Αναλυτικά:

“Συνεχίζουμε δυνατά, με Αλέξη Καρατζά!

Ο επί 3 συνεχόμενα χρόνια προπονητής της ανδρικής ομάδας της ΦΕΑ, ανανέωσε το συμβόλαιο του γι’ ακόμα μια χρονιά, και πλέον θα συνεχίσει να έχει την θέση του καπετάνιου στο ταξίδι της ΦΕΑ στις εθνικές κατηγορίες.
Ύστερα από 3 επιτυχημένες σεζόν, και 3 συνεχόμενες ανόδους, η ΦΕΑ με επικεφαλή τον κόουτς Αλέξη Καρατζά θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην Β’ Εθνική Κατηγορία Ανδρών.
Ο κόουτς Καρατζάς ανανεώνει τα λόγια του, που όπως είχε δηλώσει και πέρσι “θα ήμουν τρελός να θέλω να φύγω από την ΦΕΑ”.

Μιλήσαμε με τον κόουτς, και μας απάντησε σε κάποιες ερωτήσεις σχετικά με τα επόμενα βήματα, τις σκέψεις και σχέδια της ΦΕΑ.

1)Για αρχή, θα θέλαμε να μας πεις σε ένα γενικό πλαίσιο, τι στόχους θέτεις στην ομάδα για την νέα σεζόν;

Στόχος μας είναι σαφέστατα να συνεχίσουμε να έχουμε τη ταυτότητα μας ως ομάδα και να καθιερώσουμε την ΦΕΑ στις εθνικές κατηγορίες.

2)Ποιες θεωρείς ότι είναι οι αγωνιστικές δυσκολίες και ποια τα αγωνιστικά προτερήματα της Β’ Εθνικής κατηγορίας;

Η β εθνική δυστυχώς μετά τις αποφάσεις που πήρε η εοκ για άνοδο τόσων ομάδων η οποία κατά τη γνώμη μου κρίνεται επιεικώς άσκοπη δε θα έχει πολλές διάφορες από τη περσινή Γ’ Εθνική. Θα έλεγα ότι θα είναι κατά 30% μια δυσκολότερη Γ’ Εθνική στην οποία όμως θα πρέπει να περιμένουμε τη προκήρυξη της να δούμε τους ομίλους και πόσες ομάδες θα υποβιβάζονται για να κρίνουμε τη δυσκολία της. Περιμένουμε και εμείς να μάθουμε το πως θα εξελιχτεί αυτό το πείραμα που έκανε η ομοσπονδία. Για την ώρα δεν βλέπω κάποιο όφελος από όλο αυτό που έγινε.

3)Τι εφόδια θα χρειαστεί η νέα χρονιά; Μια χρονιά που δεν μοιάζει με προηγούμενες, καθώς οι παίκτες λείπουν καιρό από τις προπονήσεις τους μέχρι στιγμής.

Θα είναι πάρα πολύ σημαντική η μεταβατική αυτή περίοδος η οποία θα είναι περίοδος αποκατάστασης περισσότερο θα έλεγα και όχι μεταβατική όπως την χαρακτήρισα. Θα έλεγα ότι θα πρέπει οι παίκτες να προετοιμαστούν για μικρότερες διακοπές καθώς ίσως θα χρειαστεί οι ομάδες να ξεκινήσουν νωρίτερα από άλλες σεζόν τις προετοιμασίες τους ώστε να μπορέσουν να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα στο ξεκίνημα της σεζόν. Ήδη έχει ξεκινήσει μια διαδικασία προπόνησης ατομικής και ομαδικής η οποία όμως θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα εξειδικευμένη και με ανάλογα φορτία ώστε να επανέλθει ομαλά ένας αθλητής στην ρουτίνα του.

4)Τέλος, γνωρίζουμε ότι τα νερά της Β’ Εθνικής κατηγορίας είναι κάτι πρωτόγνωρο για πολλά μέλη αυτού του συλλόγου. Ποια συναισθήματα κυριαρχούν για την νέα χρονιά;

Αυτή τη στιγμή είμαστε στο σχεδιασμό της επόμενης μέρας, ακόμη δεν έχει σχηματιστεί το ρόστερ της ομάδας άλλα η διάθεση μας είναι να μην κάνουμε αλλαγές και να γίνουν ελάχιστες βασικές προσθήκες. Μας έχει λείψει γενικώς το να βρισκόμαστε στα παρκέ ανυπομονούμε φυσικά για την ημέρα που θα ξαναπαίξουμε ένα επίσημο ματς. Έγινε μια μεγάλη προσπάθεια από τη διοίκηση της ομάδας να καθοριστεί ένα μπάτζετ ώστε να παρουσιάστουμε ανταγωνιστικοί για άλλη μια σεζόν , η ομάδα εξάλλου έχει μια ανοδική πορεία και είμαστε υποχρεωμένοι απέναντι στους εαυτούς μας να ακολουθήσουμε το ποτάμι.. Θα προσπαθήσουμε να πατήσουμε γερά στη Β’ Εθνική.

Συνεχίζουμε δυνατά, συνεχίζουμε μαζί!! ”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

National League 1: Οι πρώτοι σκόρερ του 1ου Ομίλου

Ο πίνακας των σκόρερ του 1ου Ομίλου της National League 1 ύστερα από 24 Αγωνιστικές Αναλλο…