Κεντρική Γυναίκες Κρόνος: Με Νικολαΐδου και τη νέα χρονιά (pic)

Κρόνος: Με Νικολαΐδου και τη νέα χρονιά (pic)

Η Νένα Νικολαΐδου θα παραμείνει στον πάγκο της γυναικείας ομάδας του Κρόνου Αγίου Δημητρίου και τη νέα χρονιά. Η ομάδα ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με τη νεαρή τεχνικό, η οποία θα καθοδηγήσει τον Κρόνο στο πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής Κατηγορίας.

Αναλυτικά:

“Το Δ.Σ του Γ.Σ. Κρόνος αποφάσισε την ανανέωση της συνεργασίας του με την τεχνικό της γυναικείας ομάδας Νένα Νικολαΐδου, η οποία θα έχει και την επίβλεψη όλων των γυναικείων τμημάτων των υποδομών του συλλόγου. Η νεαρή τεχνικός ανέλαβε την ομάδα, σε μια δύσκολη περίοδο στο μέσον της φετινής χρονιάς, και κατόρθωσε -πραγματοποιώντας μια εξαιρετική πορεία- να την διατηρήσει στην Α1 Εθνική κατηγορία.

Η επιτυχής πορεία της ομάδας από την ημέρα που ανέλαβε τα ηνία της και η επίτευξη των στόχων, που είχαν τεθεί από την αρχή της συνεργασίας, εδραίωσαν την εμπιστοσύνη της διοίκησης στο πρόσωπό της.

Άμεσος συνεργάτης της θα είναι ο Θάνος Δήμου, προπονητής με εμπειρία στο γυναικείο μπάσκετ, που ταυτόχρονα αναλαμβάνει και τις Νεανίδες του συλλόγου. Τους ευχόμαστε καλή συνέχεια και καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο τους για την δημιουργία μιας ομάδας που θα πρωταγωνιστήσει στην Α1 Εθνική κατηγορία. Το Δ.Σ. του Γ.Σ. Κρόνος”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός: Ανακοίνωσε Βιντσιλαίου

Σε μία εξαιρετική μεταγραφική κίνηση προχώρησε ο Παναθηναϊκός. Η ομάδα της Ελένης Καπογιάν…