Κεντρική Elite League Κι επίσημα στον Απόλλων ο Βετούλας! (pic)

Κι επίσημα στον Απόλλων ο Βετούλας! (pic)

Βετούλας

Nίκος Βετούλας είναι κι επίσημα ο νέος προπονητής του Απόλλωνα Πάτρας. Η ομάδα ανακοίνωσε την επιστροφή του έμπειρου τεχνικού, ο οποίος είχε καθίσει και στο παρελθόν στον πάγκο και είχε οδηγήσει την ομάδα μέχρι και την Basket League.

Αναλυτικά:

“Η οικογένεια του Α.Σ. Απόλλων Πάτρας με χαρά καλωσορίζει την επιστροφή του Νίκου Βετούλα στην τεχνική ηγεσία της ομάδας. Ενός ανθρώπου που το όνομά του είναι συνδεδεμένο με τον Σύλλογο, έχει οδηγήσει την ομάδα μας σε επιτυχίες και πιστεύουμε ότι είναι θέμα χρόνου να ζήσουμε και πάλι μεγάλες στιγμές! Ευχή όλων είναι να στηριχτεί όπως παλιά η νέα προσπάθεια που γίνεται για να επιστρέψει ο Απόλλωνας με τον δικό του τρόπο και με δικά του παιδιά εκεί που ανήκει. Και ο Νίκος Βετούλας γνωρίζει καλά τον τρόπο που μπορεί αυτό να γίνει πραγματικότητα.

ΣΗΜΕΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ

O Νίκος Βετούλας έχει φορέσει και τιμήσει την φανέλα του Απόλλωνα και σαν παίκτης αποτελεί σημείο αναφοράς μιας ολόκληρης εποχής. Όμως παράλληλα και ως προπονητής έχει αφήσει το στίγμα του στον Σύλλογο. Ανέλαβε την ομάδα στα δύσκολα στην Β’ Εθνική στα μέσα της σεζόν 2009-2010 με στόχο την επιστροφή στην κατηγορία των μεγάλων, αλλά με πλάνο 5ετίας. Τότε η προσπάθεια ήταν κοινή και η θέληση μεγάλη, παίκτες, κόσμος, η πόλη της Πάτρας, ο Νίκος Βετούλας και τα μέλη του τεχνικού τιμ έκαναν τα πάντα και η άνοδος στην Basket League ήρθε νωρίτερα, αφού στο τέλος της περιόδου 2011-2012 ο Απόλλωνας σφράγισε την επιστροφή του εκεί που ιστορικά ανήκει! Στον πάγκο του Απόλλωνα ο Νίκος Βετούλας παρέμεινε έως το 2015 οδηγώντας τότε την ομάδα στον τελικό Κυπέλλου για δεύτερη φορά στην ιστορία της. Ακολούθως οι δρόμοι μας χώρισαν. Ο Νίκος Βετούλας εργάστηκε διαδοχικά σε Προμηθέα, Ρέθυμνο, Κολοσσό και Ιωνικό, αλλά τώρα είναι πάλι μαζί μας.

Νίκο καλώς ήλθες «σπίτι», ευχόμαστε τα καλύτερα και όλοι μαζί, η Πάτρα, η ομάδα, η διοίκηση, το τιμ, σύντομα να ζήσουμε πάλι μεγάλες στιγμές!”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Γκριγκόνις: «Να είμαστε συγκεντρωμένοι»

Ο Μάριους Γκριγκόνις μίλησε για τον αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα. Ο Παναθηναϊκός αναχώρησε γ…