Κεντρική Διεθνή Επίσημο: Στην Αρμάνι Μιλάνο ο Ντιλέινι! (pic)

Επίσημο: Στην Αρμάνι Μιλάνο ο Ντιλέινι! (pic)

49941257697 112aec199a h

Ήταν γνωστό εδώ και καιρό ωστόσο πλέον είναι και επίσημο. Ο Μάλκολμ Ντιλέινι είναι πλέον παίκτης της Αρμάνι Μιλάνο με την ομάδα να ανακοινώνει επίσημα την απόκτηση του.

Ο Αμερικανός αποτελεί την δεύτερη ολοκληρωμένη μεταγραφή της ομάδας του Έτορε Μεσίνα μετά τον Ντάβιντε Μορέτι, ενώ το συμβόλαιο του θα είναι διάρκειας δύο ετών. Όπως γίνεται σαφές, η ιταλική ομάδα έχει μπει πολύ δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι, ενώ αναμένονται οι ανακοινώσεις και για τους Κάιλ Χάινς και Σαβόν Σίλντς. 

Ο πρώην παίκτης της Μπαρτσελόνα μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής του δήλωσε: «θέλω μόνο να πω πόσο χαρούμενος και ενθουσιασμένος είμαι που αρχίζω ένα νέο ταξίδι και μια πρόκληση για τον εαυτό μου, ως ένα κομμάτι ενός πανίσχυρου πρότζεκτ, σε μια ιστορική ομάδα. Δεν βλέπω την ώρα να πάω στο νέο σπίτι μου, στην σπουδαία πόλη του Μιλάνου».

Ενώ ο τζένεραλ μάνατζερ της ομάδας, Χρήστος Σταυρόπουλος ανέφερε: «Ο Ντιλέινι είναι ένας καταξιωμένος παίκτης, που φέρνει στην ομάδα μας νοοτροπία νικητή και έχει μεγάλο κίνητρο. Είναι ένας παίκτης που ψάχναμε και είμαστε χαρούμενοι που είναι μαζί μας».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Παπανικολάου: «Ζεις για να παίζεις τέτοια παιχνίδια όταν κάνεις πρωταθλητισμό»

Στη σημασία της πρόκρισης στάθηκε ο Κώστας Παπανικολάου. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Κώστας …