Κεντρική Γ' Εθνική Ελπίδα Αμπελοκήπων: Νέος προπονητής ο Γυμνόπουλος

Ελπίδα Αμπελοκήπων: Νέος προπονητής ο Γυμνόπουλος

gimnopoulos

Ο Φοίβος Γυμνόπουλος είναι κι επίσημα ο νέος προπονητής της Ελπίδας Αμπελοκήπων. Ο Έλληνας τεχνικός θα καθίσει στον πάγκο της ομάδας τη νέα χρονιά και θα την καθοδηγήσει στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής Κατηγορίας.

Αναλυτικά:

«Ο ΑΣ Ελπίς Αμπελοκήπων βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον Φοίβο Γυμνόπουλο, έναν από τους πιο ταλαντούχους νέους προπονητές στον χώρο του μπάσκετ, κυρίως στην ανάδειξη και καθιέρωση νέων ταλαντούχων αθλητών, ο οποίος θα αναλάβει επικεφαλής προπονητής (head coach) στο ανδρικό τμήμα και στην ομάδα νέων U21.

Ο κόουτς Γυμνόπουλος έχει διατελέσει Υπεύθυνος Ακαδημιών στην GBA, ενώ ήταν στο παιδικό τμήμα της Καστοριάς, με το οποίο έφτασε ένα βήμα πριν από την συμμετοχή στην Πανελλήνια φάση. Τα τελευταία τρία χρόνια βρισκόταν στον Αίαντα Ευόσμου, όπου είχε ολόκληρη την εποπτεία στα τμήματα μπάσκετ του συλλόγου, παράλληλα την ανδρική ομάδα Γ’ και Β Εθνική και το τμήμα U21, με 2η και 1η θέση στο πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΘ.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής της Ελπίδας, ο Φοίβος Γυμνόπουλος τόνισε:
«Η απόλυτη ταύτιση στη φιλοσοφία μας για ανάδειξη νέων αθλητών και τις συνθήκες που θα δουλέψουμε για να επιτευχθεί αυτό, σε συνδυασμό με το θερμό ενδιαφέρον που έδειξαν οι άνθρωποι της ομάδας για τους συνεργάτες μου και για μένα, είναι η καλύτερη εγγύηση για αυτή την συνεργασία! Χωρίς πολλά λόγια, μόνο με δουλειά και σεβασμό προς όλα τα μέλη της ομάδας, αναλαμβάνουμε ένα έργο που ξεκίνησε ένας φίλος και ικανότατος κόουτς, ο Στέργιος Γκούμας, που η πορεία του είναι συνυφασμένη με την Ελπίδα Αμπελοκήπων και τις επιτυχίες του τμήματος μπάσκετ!

Καλωσορίζουμε τον Φοίβο Γυμνόπουλο στην οικογένεια της Ελπίδας Αμπελοκήπων και του ευχόμαστε καλή επιτυχία ενόψει της νέας σεζόν!».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

National League 2 (4ος όμιλος): Τα αποτελέσματα της 21ης αγωνιστικής

Στην κορυφή οι Τιτάνες. Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα και τη βαθμολογία. Την 1η θέση στο…