Κεντρική Ελλάδα ΕΣΚΑΝΑ Α' ΕΣΚΑΝΑ Δραπετσώνα: “Μπαμ” με Ραλλάκη (pic)

Δραπετσώνα: “Μπαμ” με Ραλλάκη (pic)

xristos rallakis enosi iliou

Σε μία σπουδαία μεταγραφική κίνηση προχώρησε η Δραπετσώνα. Συγκεκριμένα, ανακοίνωσε την απόκτηση του Χρήστου Ραλλάκη, που φέτος πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις με τη φανέλα της Ένωσης Ιλίου στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής Κατηγορίας.

Παράλληλα, η Δραπετσώνα ανακοίνωσε και την επιστροφή του Νικόλα Ραλλάκη, που τη φετινή χρονιά αγωνίστηκε στον Πειραϊκό.

Αναλυτικά:

“Επιστροφή τoυ Χρήστου και του Νικόλα Ραλλάκη στη Δραπετσώνα!

Η Επιτροπή μπάσκετ του ΔΑΣ Δραπετσώνας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επιστροφή του Χρήστου και του Νικόλα Ραλλάκη στο «Αριστείδης Παπαμιχαήλ».

Ο Χρήστος Ραλλάκης αγωνίστηκε ξανά με τα χρώματα της Δραπετσώνας από το 2016 μέχρι το 2018, έχοντας ηγετική παρουσία. Την επόμενη σεζόν, αγωνίστηκε στον Μίλωνα. Με τους Νεοσμυρνιώτες κέρδισε την άνοδο στη Γ’ Εθνική, ενώ τη περσινή αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε στην Ένωση Ιλίου. Για ακόμη μια φορά, ο 24χρονος περιφερειακός, κέρδισε μια ακόμη άνοδο, αυτή τη φορά για τη Β’ Εθνική. Ο ύψους 1.95 point guard, επιστρέφει στη Δραπετσώνα για να ενισχύσει την περιφερειακή γραμμή του Σάκη Καλλιπολίτη.

Ο Νικόλας Ραλλάκης προέρχεται από τις ακαδημίες του ΔΑΣ Δραπετσώνας, αγωνιζόμενος σε όλα τα ηλικιακά τμήματα. Τη περσινή σεζόν αγωνίστηκε στον Πειραϊκό, παίρνοντας πολύτιμες εμπειρίες από το πρωτάθλημα της Β’ ΕΣΚΑΝΑ. Πλέον, είναι έτοιμος να ενισχύσει το αντρικό τμήμα της Δραπετσώνας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Α' ΕΣΚΑΝΑ

Δειτε επισης

Ιωνικός Νίκαιας: Επέστρεψε ο Λεκάκης (pic)

Παίκτης του Ιωνικού Νίκαιας ο Λεκάκης Κάτοικος Νίκαιας θα είναι για το υπόλοιπο της σεζόν …