Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Χάκετ: “Σωστή η επιλογή του Μιλουτίνφο να έρθει στην ΤΣΣΚΑ”

Χάκετ: “Σωστή η επιλογή του Μιλουτίνφο να έρθει στην ΤΣΣΚΑ”

daniel hackett cska moscow

Ο Ντάνιελ Χάκετ τη νέα χρονιά θα είναι συμπαίκτης με τον Νίκολα Μιλουτίνοφ. Ο Ιταλός μίλησε για την επιλογή του Σέρβου να αφήσει τον Ολυμπιακό για την ΤΣΣΚΑ, ενώ αναφέρθηκε και στη μεταγραφή του Χάινς η οποία όπως είπε τον στεναχώρησε.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στο eurodevotion.com

Για το αν συμφωνεί με τη διακοπή της Ευρωλίγκα: “Ναι και εκτίμησα πραγματικά το έργο της ELPA, το οποίο έγινε αισθητό με θάρρος και αποφασιστικότητα”.

Για τον Κάιλ Χάινς: “Οι οικογένειές μας ήταν πολύ κοντά, ήμασταν μπροστά του, είναι ένας σπουδαίος άντρας γιατί εντός και εκτός γηπέδου είναι πάντα αληθινός. Είναι ταπεινός και ξέρει πώς να σε κάνει να νιώσεις καλά, ταυτόχρονα. Λυπάμαι που έφυγε, αλλά του εύχομαι τα καλύτερα και είμαι σίγουρος ότι θα πάει σε ένα σπουδαίο κλαμπ”.

Για την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και τη νέα χρονιά: “Είμαι χαρούμενος που έχουμε ακόμα τον Μάικ. Για τον Τόκο (Σενγκέλια) ξέρω πολύ λίγα πράγματα, ίσως είναι απλά φήμες. Ο Νίκολα, από την άλλη πλευρά, είναι ένας παίκτης με ταλέντο και σπουδαίες δυνατότητες, που είναι ακόμα νέος. Έκανε σωστή επιλογή, έρχεται σε ένα τέλειο κλαμπ για να δουλέψει, να ωριμάσει και να επιδιώξει να πετύχει σημαντικά πράγματα. Οι ιεραρχίες θα χτιστούν από την αρχή, αλλά είμαστε στο σωστό μέρος, υπό την έννοια ότι η ΤΣΣΚΑ είναι μια ομάδα που κάνει το καλύτερο πάντα”.

Για τις μεταγραφικές κινήσεις της Αρμάνι: “Έχουν υπογράψει μεγάλα ονόματα. Η ασφάλεια αυτή προέρχεται από την ιδιοκτησία. Σε σύγκριση με την προηγούμενη σεζόν, χωρίς να θέλω να φανώ ασεβής σε κάποιον, η φετινή ομάδα έχει ένα προφίλ έτοιμο να κερδίσει αμέσως. Μπορώ να φανταστώ πόσο δύσκολο θα είναι να τους κερδίσει κάποιος”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Στην Ζαλγκίρις ο Ντιμίτρι Ρίβερς

Στη Ζαλγκίρις ο Ρίβερς. Ο Αμερικανός πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, Ντιμίτρι Ρίβερς γίνεται κάτοι…