Κεντρική Β' Εθνική Ακόμη μία μεταγραφή για τον Εθνικό (pic)

Ακόμη μία μεταγραφή για τον Εθνικό (pic)

thanasis amvrazis

Εθνικός ολοκλήρωσε ακόμη μία μεταγραφική κίνηση. Η ομάδα του Πειραιά ανακοίνωσε την απόκτηση του Θανάση Αμβράζη, που προέρχεται φέτος από μία εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα του ΕΦΑΟΖ.

Αναλυτικά:

“Η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος μπάσκετ του Εθνικού ανακοινώνει την απόκτηση του Θανάση Αμβράζη. Ο 20χρονος καλαθοσφαιριστής προέρχεται από μία εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα του ΕΦΑΟΖ.

Ο Έλληνας φόργουορντ ξεκίνησε το μπάσκετ στον Κρόνο Τρικάλων και στη συνέχεια μεταπήδησε στις Ακαδημίες του Παναθηναϊκού. Ο νεαρός καλαθοσφαιριστής αγωνίστηκε στην εφηβική ομάδα των «πρασίνων», πριν μεταπηδήσει στην Ακράτα με την οποία αγωνίστηκε στη Γ΄Εθνική Κατηγορία. Τη φετινή χρονιά φόρεσε τη φανέλα του ΕΦΑΟΖ, με τον οποίο πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις, ήταν από τους πρωταγωνιστές της ομάδας και πανηγύρισε την άνοδο από τη Γ’ στη Β’ Εθνική. Ο Θανάσης Αμβράζης έχει επίσης κληθεί στις εθνικές ομάδες παίδων και εφήβων.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας δήλωσε για τη μεταγραφή του στον Εθνικό: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος, που τη νέα χρονιά θα αγωνιστώ σε μία ιστορική ομάδα όπως είναι ο Εθνικός. Θα δώσω το 100%, προκειμένου τη νέα σεζόν να βοηθήσω την ομάδα μου να εκπληρώσει τους στόχους της στο πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής Κατηγορίας. Ελπίζω να φανώ αντάξιος των προσδοκιών και να δικαιώσω τη Διοίκηση και το τεχνικό τιμ για την εμπιστοσύνη του»”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Δαδάλας: «Το παιχνίδι της χρονιάς αυτό με τον Φίλιππο Βέροιας»

Ο προπονητής της Γέφυρας τόνισε την κρισιμότητα του παιχνιδιού με τον Φίλιππο Βέροιας Παιχ…