Κεντρική Διεθνή Ζημιά τριών εκατ. για την Βιλερμπάν!

Ζημιά τριών εκατ. για την Βιλερμπάν!

tony parker villeurbanne

Για το οικονομικό πλήγμα που υπέστη η Βιλερμπάν από την πανδημία του κορωνοϊού μίλησε ο Τόνι Πάρκερ σε συνέντευξη του στην “Equipe”. Ο ισχυρός άνδρας της γαλλικής ομάδας αναφέρθηκε σε ζημιά ύψους 3 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ έκανε γνωστό το αυτονόητο, ότι δηλαδή θα υπάρξει μείωση του μπάτζετ της επόμενης σεζόν.

Μάλιστα, ο άλλοτε γκαρντ των Σπερς, τόνισε ότι η ομάδα θα χρειαστεί περίπου μια πενταετία ώστε να επανέλθει το μπάτζετ στα φετινά επίπεδα, δηλαδή στα 11 εκατομμύρια ευρώ. Παράλληλα, αναφέρθηκε στην λύση της συνεργασίας με τον Ζβέζνταν Μίτροβιτς, τονίζοντας ότι ο Μαυροβούνιος ξεπέρασε κάποια όρια.

Αναλυτικά:

«Υπάρχει μία διαδικασία σε εξέλιξη και δεν θα ήθελα να μπω σε λεπτομέρειες, αλλά δεν έχει σχέση με τα αποτελέσματα. Όταν είσαι στη Βιλερμπάν έχεις κάποιες υποχρεώσεις και μία εικόνα για να σεβαστείς. Υπάρχουν όρια που δεν πρέπει να ξεπερνάς. Δεν έγιναν σεβαστοί ορισμένοι όροι που συμφωνήσαμε στο συμβόλαιο. Τον Ιανουάριο είχα δηλώσει πως μπορεί να μείνει για όσο καιρό θέλει. Ωστόσο, ήξερα ότι είχαμε κάποια προβλήματα. Απλώς δεν μπορούσαμε να συνεχίσουμε τη συνεργασία μας».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…