Κεντρική Β' Εθνική To “ευχαριστώ” του Κουγιουμτζίδη στους Μαχητές! (pic)

To “ευχαριστώ” του Κουγιουμτζίδη στους Μαχητές! (pic)

Ο Ηλίας Κουγιουμτζίδης μετά από έξι χρόνια γεμάτα επιτυχίες στους Μαχητές αποχώρησε από την ομάδα, και με ανάρτηση του στα social media ευχαρίστησε όλους όσους συνεργάστηκε όλα αυτά τα χρόνια. Ο ταλαντούχος τεχνικός, βρέθηκε σε όλη την πορεία της ομάδας των Πεύκων από την Β’ ΕΣΚΑΣΘ μέχρι την Β’ Εθνική, συμπεριλαμβανομένων τριών συγχωνεύσεων (Πειραματικό , Παναθλητικος Πειραματικό , Μαχητές Πειραματικού Πεύκων).

Αναλυτικά:

«Έπειτα από έξι χρόνια συνεχούς παρουσίας στον σύλλογο των Μαχητών Πειραματικού Πεύκων, την δεύτερη οικογένειά μου, έφτασε το πλήρωμα του χρόνου να πω “αντίο”. Φεύγω “γεμάτος” από εμπειρίες και συναισθήματα και ταυτόχρονα ικανοποιημένος καθώς οι χαρές που έζησα σε όλο αυτό ωραίο ταξίδι από την Β΄ ΕΚΑΣΘ μέχρι την Β΄ Εθνική, ήταν πολύ περισσότερες από τις λύπες.

Θα ήθελα πρώτα απ όλα να ευχαριστήσω μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου τον πρόεδρο, αδερφό μου και πατέρα μου Δημήτρη Ιατρού ο οποίος με αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή και ήταν δίπλα μου σε όλα. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω τον αδερφό μου και συγκάτοικο μου στις αποστολές Πόλυ Πολύκαρπο για τις ατέλειωτες ώρες που περάσαμε μαζί και τις ατέλειωτες ώρες καυλάντας ακόμα θα ήθελα να ευχαριστήσω τον έτερο πρόεδρο της ομάδας και αδερφό Χρόνη Κεχαγιά που ήταν δίπλα μου σε όλα.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους προπονητές και σταφ που συνεργάστηκα αλλά θα ήθελα να κάνω μια ειδική αναφορά θα ήθελα να κάνω στους δυο τελευταίους προπονητές που είχα την τιμή να συνεργαστώ. Λευτέρη Χατζηκυριακίδη και Δημήτρη Γεροφωτη σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για την άψογη συνεργασία και τις πολύτιμες συμβουλές που μου δίνατε καθημερινά.

Ακόμα θα ήθελα να ευχαριστήσω όλα τα μέλη της διοίκησης και των τριών ομάδων που προέκυψαν από τις συγχωνεύσεις Πειραματικό , Παναθλητικός Πειραματικό , Μαχητές Πειραματικού Πεύκων.

Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους παίκτες που είχα την τιμή να συνεργαστώ και να προπονήσω. Θα μου λείψει το σπίτι μου..

Υ.Γ. .Δε λέμε ποτέ τέλος αλλά εις το επανιδείν…»

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Λεύκιππος: Επανέναρξη των Ακαδημιών, δωρεάν οι προπονήσεις!

Tην επανέναρξη των δραστηριοτήτων στα τμήματα υποδομής ανακοίνωσε ο Λεύκιππος. Μάλιστα, όπ…