Κεντρική Basket League Προμηθέας Πατρών Τηλεπροπόνηση για τους πιτσιρικάδες του Προμηθέα

Τηλεπροπόνηση για τους πιτσιρικάδες του Προμηθέα

Υπάρχουν δυσκολίες, αλλά υπάρχουν και λύσεις. Η τεχνολογία μπορεί να φέρει πιο κοντά τους ανθρώπους, «υπηρετώντας» το μπάσκετ και στον Προμηθέα έχουν κάνει όλα όσα πρέπει, ώστε να μην χαθεί η προπόνηση, αλλά και να μην υπάρξει συνωστισμός. Και δεν αναφερόμαστε στην πρώτη ομάδα, αλλά στις Ακαδημίες, στις οποίες οι Πατρινοί έχουν ρίξει όλο το βάρος τους.

Η σχετική ανακοίνωση:
«Για μία -ακόμα- εβδομάδα οι τηλεπροπονήσεις της Ακαδημίας Μπάσκετ του Προμηθέα αποκτούν ιδιαίτερο χρώμα, καθώς αυτό το Σάββατο 9 Μαΐου ο γυμναστής της Ανδρικής ομάδας του Προμηθέα Πάτρας, Κώστας Λαψάνης, και ο γυμναστής της Παιδικής κι Εφηβικής ομάδας του Συλλόγου και του προγράμματος «ΝΟΥΣ», Γιάννης Γιαννακόπουλος, θ’ αναπτύξουν στους νεαρούς αθλητές της Ακαδημίας θέματα σχετικά με την αθλητική πλευρά των νεαρών αθλητών/τριών στο μπάσκετ.

Συγκεκριμένα, με γενικό τίτλο: «Νους υγιής εν σώματι υγιεί», οι 2 γυμναστές θα μιλήσουν για τη σωστή προσέγγιση για την προπόνηση, αναφερόμενοι στην ορθή τεχνική ασκήσεων, την κατάλληλη επιλογή ασκησιολογίου, τις σωστές συνήθειες που μπορούν ν’ αποκτηθούν για έναν αθλητή από μικρή ηλικία και τα γενικότερα οφέλη του αθλητισμού και ειδικότερα του μπάσκετ.

Το πρόγραμμα των τηλεπροπονήσεων των δύο γυμναστών το Σάββατο 9 Μαΐου έχει ως εξής:
10:00 – 10:15 (Γεννηθ. 2011-2012-2013)
10:30 – 10:45 (Γεννηθ. 2004-2005-2006)
11:00 – 11:15 (Γεννηθ. 2007-2008 και Κορασίδες)
11:20 – 11:30 (Γεννηθ. 2009 και 2010)
11:45 – 12:00 (Γυναικείο Μίνι-Προμίνι)

Οι τηλεπροπονήσεις της Ακαδημίας του Προμηθέα συνεχίζονται εντατικά, με ιδιαίτερη διάθεση και μεγάλη συμμετοχή, καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, ενώ με ιδιαίτερη χαρά τη Δευτέρα θα έχουμε την ευκαιρία ν’ αναφερθούμε στη συμμετοχή στις τηλεπροπονήσεις μας αθλητών από Ακαδημίες μπάσκετ απ’ όλη την Ελλάδα, σε μια κοινή προσπάθεια που αναδεικνύει τη σημασία της συνεργασίας, θυμίζοντας πως ο Αθλητισμός και το Μπάσκετ χτίζουν γέφυρες φιλίας κι ενώνουν».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Προμηθέας Πατρών

Δειτε επισης

Αγραβάνης: “Το καλοκαίρι θα μιλήσω για το μέλλον μου”

Είναι ένα από τα βασικά «γρανάζια» της φετινής “μηχανής” του Προμηθέα και ένας παίκτης που…