Κεντρική Ελλάδα ΕΟΚ Τεράστιο μπάχαλο με υπογραφή Παναγιώτη Τσαγκρώνη

Τεράστιο μπάχαλο με υπογραφή Παναγιώτη Τσαγκρώνη

tsagkronis

Εδώ έναν τελικό Κυπέλλου προσπαθούν να διοργανώσουν και δεν τα έχουν καταφέρει τα τελευταία 15 χρόνια (για να μην πάμε πιο πίσω), θα μπορούσαν να διαχειριστούν πανδημία; Η ΕΟΚ, με υπογραφή του κ. Τσαγκρώνη, όχι απλά έχει διαλύσει τα πρωταθλήματα, αλλά έχει πετύχει κάτι πολύ χειρότερο. Κάθε Ένωση κάνει ό,τι τη φωτίσει ο Θεός, με αποτέλεσμα από παντού να υπάρχουν δικαιολογημένες διαμαρτυρίες.

Επειδή δεν γράφουμε τίποτα στην τύχη, πάμε να δούμε δύο παραδείγματα, για να καταλάβετε. Μόλις… χθες «το Δ.Σ της ΕΚΑΣΚ, μετά τις συστάσεις και τις οδηγίες της Αρμόδιας Υγειονομικής Επιτροπής, και την απόφαση της ΕΟΚ για λήξη των Εθνικών Πρωταθλημάτων, λόγω της πρωτοφανούς πανδημίας του Covid19, έλαβε την απόφαση της οριστικής διακοπής όλων των Πρωταθλημάτων και Τουρνουά της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου 2019-‘20. Η Ένωση ανακήρυξε τους πρωταθλητές όλων των κατηγοριών, βάση της βαθμολογίας που ίσχυε κατά τη διακοπή των πρωταθλημάτων».

Απόλυτα λογικό και μπράβο στους Κρητικούς. Πάμε τώρα στην… εκλογική περιφέρεια του Γενικού Γραμματέα. «Πρέπει να βρούμε την κατάλληλη λύση κι ελπίζω ότι μέσα από συλλογική δουλειά θα τη βρούμε. Η άνοδος στη Γ΄ Εθνική είναι πρόβλημα, επειδή οι θέσεις ανόδου είναι περιορισμένες και μόνο ένας μπορεί να ανέβει. Αντίθετα στην Α2, η ΕΣΚΑΗ έχει τη δυνατότητα να ανεβάσει όσες ομάδες θέλει και να ικανοποιήσει τους πάντες» ήταν το νόημα όσων ο ίδιος δήλωσε.

Προσέξτε λογική: Εκεί που έχουμε χώρο, πάμε για αγροτική πολιτική, όποιος ενδιαφέρεται ανεβαίνει. Σε λίγο θα μπορεί και με ηλεκτρονική αίτηση… Εκεί όπου έχουμε περιορισμένες θέσεις, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Στην Κρήτη είχαν βαθμολογία, στην Ένωση της οποίας προΐσταται ο κ. Τσαγκρώνης «καθίστε να δούμε». Μάθαμε, μάλιστα, ότι θα ζητήσει και τη γνώμη των σωματείων. Πρωταθλητής δια ψηφοφορίας, σε πρώτη παγκόσμια αποκλειστικότητα.

Πώς είναι δυνατόν στη μία Ένωση να ισχύει η βαθμολογία (κι έτσι πρέπει να γίνει), και στην άλλη «καθίστε να το συζητήσουμε»; Το ότι ομάδες πάλευαν για έναν χρόνο, για να εμφανιστεί ο Γενικός και να τους πει «δεν βγαίνω ψυχούλες μου, ελάτε του χρόνου» το λες και success story. Από αυτά που ΜΟΝΟ η διοίκηση Βασιλακόπουλου πετυχαίνει.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε ΕΟΚ

Δειτε επισης

Euroleague: Ο Γιάννης Φούφης στη λίστα για τα play off

Με έναν Έλληνα διαιτητή η λίστα για τα play off της Euroleague. Ο Γιάννης Φούφης είναι ο μ…