Κεντρική Β' Εθνική Τέλος ο Ταυρόπουλος από τον Πρωτέα Βούλας! (pic)

Τέλος ο Ταυρόπουλος από τον Πρωτέα Βούλας! (pic)

Ταυρόπουλος

Σε διαζύγιο οδηγήθηκαν Περικλής Ταυρόπουλος και Πρωτέας Βούλας. Οι δύο πλευρές έλυσαν κοινή συναινέσει την συνεργασία τους με τον έμπειρο τεχνικό να εύχεται τα καλύτερα στην ομάδα των νοτίων προαστίων και τον πρόεδρο, Χρήστο Βασιλειάδη να τον ευχαριστεί για την προσφορά του.

Αναλυτικά:

«Μετά από μία άκρως πετυχημένη συνεργασία ενός έτους, ο Πρωτέας Βούλας και ο Περικλής Ταυρόπουλος λύνουν από κοινού τη συνεργασία τους.

Ο Πρόεδρος ΔΣ του Πρωτέα Χρήστος Βασιλειάδης δήλωσε:

❝Είχαμε μια εξαιρετική χρονιά υπό την καθοδήγηση του δάσκαλου Περικλή Ταυρόπουλου, ξεπερνώντας τους στόχους που είχαμε μαζί οριοθετήσει. Πολύ θα θέλαμε τη συνεργασία και την επόμενη χρονιά, όμως ο κορωνοιός και η αβεβαιότητα που έχει επιφέρει, μας υπαγορεύουν τη δραστική μείωση του προϋπολογισμού μας την ερχόμενη αγωνιστική σαιζόν.
Ευχαριστώ τον coach Ταυρόπουλο για τα πολλά που πρόσφερε στο Σύλλογό μας. Τον ευχαριστώ και προσωπικά, γιατί απλά παρακολουθώντας την ομάδα, έμαθα πάρα πολλά. Coach καλή επιτυχία στον επόμενο σταθμό σου!❞

Ο Coach Ταυρόπουλος δήλωσε: ❝Πέρασα μια καταπληκτική χρονιά στον Πρωτέα, ξεπερνώντας τους στόχους μας. Κατανοώ την απόφαση της Διοίκησης για μείωση του προϋπολογισμού, με δεδομένη την πανδημία και τα επακόλουθά της. Ευχαριστώ τους συνεργάτες μου, τους παίκτες μου και τη Διοίκηση για την αμέριστη συμπαράσταση τη χρονιά που πέρασε. Εύχομαι στον Πρωτέα καλή συνέχεια και καλή πορεία.❞»

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

National League 1: Συνέχεια στα play off και play out

Η 2η αγωνιστική των play off και η 3η των play out στον Γ’ όμιλο της National League…