Κεντρική Ελλάδα ΕΟΚ Στα άκρα η σχέση του Βασιλακόπουλου με τον Τσαγκρώνη

Στα άκρα η σχέση του Βασιλακόπουλου με τον Τσαγκρώνη

Εδώ και χρόνια τούς έχουμε συνηθίσει να είναι… αχώριστο δίδυμο. Βεβαίως, τον Γιώργο Βασιλακόπουλο να επισκιάζει σταθερά τον Παναγιώτη Τσαγκρώνη (δεν μπορούσε να γίνει και διαφορετικά), αλλά τον Πατρινό να είναι πιστός στις εντολές του προέδρου. Η τελευταία, πάντως, δεν τον έκανε ιδιαίτερα χαρούμενο, ο Γενικός Γραμματέας που… γενικώς λέει «ναι» έβγαλε αντίδραση κι αίφνης έφτασαν στα… άκρα. Αιτία οι επικείμενες εκλογές της ΕΟΚ.

Ο κ. Βασιλακόπουλος θέλει να κρατηθεί όσο περισσότερο μπορεί στην καρέκλα του προέδρου. Η πανδημία, η αναβολή των Ολυμπιακών Αγώνων και το απρόβλεπτο κενό νόμου, του δίνει (πιστεύει) την ευκαιρία να παραμείνει για ακόμα έναν χρόνο στη θέση του, δίχως να μπει στη διαδικασία κρίσης από τα σωματεία – μέλη της Ομοσπονδίας. Και δεν θα άφηνε τέτοια ευκαιρία να πάει χαμένη.

Είπε, λοιπόν, στον κ. Τσαγκρώνη να σπεύσει και να στείλει επίσημο έγγραφο στον Λευτέρη Αυγενάκη, με το οποίο να του γνωστοποιεί ότι πρόθεση της ΕΟΚ να γίνουν οι εκλογές το 2021. Έλα, όμως, που αν γίνουν τότε οι εκλογές, εκτός από τον Γιώργο Βασιλακόπουλο, ούτε ο Τάκης Τσαγκρώνης θα μπορεί να διεκδικήσει το χρίσμα, καθώς τίθεται θέμα ορίου ηλικίας.

Ο Γενικός αρνήθηκε να εκτελέσει την εντολή, λέγοντας ακριβώς αυτό στον πρόεδρο της ΕΟΚ, ότι αν αλλάξει η ημερομηνία εκλογών, θα βγει κι εκείνος από το παιχνίδι. Όπως συμβαίνει πάντα ο κ. Βασιλακόπουλος ήταν ανένδοτος κι η εξέλιξη της συζήτησης δεν ήταν ακριβώς… φιλική. Οι δυο τους έχουν πιάσει τα άκρα, καθώς κανείς δεν είναι διατεθειμένος να… θυσιαστεί για τον άλλον.

Για την ώρα, πάντως, χαρτί δεν πήγε στον Υφυπουργό Αθλητισμού…

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε ΕΟΚ

Δειτε επισης

Σε ομάδα έκπληξη ο Μάικ Τζέιμς

Ο Μάικ Τζέιμς αποχώρησε στα μέσα της σεζόν από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας λόγω πειθαρχικών παραπτωμά…