Κεντρική Basket League ΑΕΚ Σάκοτα για κατάκτηση BCL: “Η πιο συγκλονιστική στιγμή της καριέρας μου” (vid)

Σάκοτα για κατάκτηση BCL: “Η πιο συγκλονιστική στιγμή της καριέρας μου” (vid)

dusan sakota aek

Nτούσαν Σάκοτα ήταν ο αρχηγός της ΑΕΚ όταν η Ένωση κατέκτησε το Basketball Champions League. Ο τότε αρχηγός των “κιτρινόμαυρων” μίλησε για την κατάκτηση του τροπαίου και την χαρακτήρισε την πιο συγκλονιστική στην καριέρα του.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την στιγμή που κατάλαβε ότι το τρόπαιο ήταν στα χέρια του: «Στις βολές του Μάικ. Εκείνη την στιγμή κατάλαβα ότι το πήραμε».

Για το τραγούδι με τους φιλάθλους της ΑΕΚ μετά το τέλος του ματς: «Έγιναν αυθόρμητα αυτά. Οι άνθρωποι της FIBA είχαν πανικοβληθεί γιατί δεν μπορούσε να γίνει η τελετή. Με έψαχναν για να ηρεμήσω την κατάσταση, αλλά εγώ μόνο ήρεμος δεν ήμουν! Μου ήρθε αυθόρμητα η θέληση να τραγουδήσω».

Για το αν είπε κάτι με τον Μάκη Αγγελόπουλο: «Δεν ειπώθηκαν κάποιες συγκεκριμένες κουβέντες. Υπάρχει μία φωτογραφία μου με τον κύριο Μάκη, μία καθαρή εικόνα δύο ανθρώπων που βγάζουν χαρά και δικαίωση. Τα δείχνει όλα».

Για τον τελικό με την Μονακό: «Τον ημιτελικό δεν τον έχω δει ούτε μία φορά. Ο τελικός ήταν μία πανέμορφη παράσταση μπάσκετ και αμυντικά και επιθετικά. Εμείς δείξαμε τον καλύτερό μας εαυτό στην πιο σημαντική στιγμή. Είναι ένα ιδιαίτερο ματς, το έχω δει πολλές φορές».

Στο τέλος ανέφερε: «Ήταν η πιο συγκλονιστική στιγμή της καριέρας μου. Ήταν ένα συναίσθημα που βγήκε από τον κόπο της χρονιάς και από την αρχή της προσπάθειας της καινούριας ΑΕΚ. Και τι δεν είδαμε μαζί εκείνα τα χρόνια».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Συλλυπητήρια στον Εργκίν Αταμάν

Η ΚΑΕ ΑΕΚ εξέφρασε τα συλλυπητήρια της στον Εργκίν Αταμάν. Μήνυμα συμπαράστασης στον προπο…