Κεντρική Διεθνή “Τι σημασία έχει ο πρωταθλητής μπροστά στην πανδημία”

“Τι σημασία έχει ο πρωταθλητής μπροστά στην πανδημία”

Τζόρτζεβιτς

Το γεγονός ότι αυτή την εποχή το μπάσκετ έρχεται σε δεύτερη μοίρα έναντι στα όσα τραγικά συμβαίνουν σε όλη την ανθρωπότητα με την πανδημία του κορωνοϊού επανέλαβε για ακόμα μια φορά ο Σάσα Τζόρτζεβιτς. Ο Σέρβος τεχνικός της Βίρτους Μπολόνια, τόνισε ότι δεν έχει σημασία ποιος και αν θα βγει πρωταθλητής στα πρωταθλήματα όλου του κόσμου, αλλά το να πενθήσουμε τα θύματα του ιού.

Αναλυτικά:

«Δεν ξέρουμε τι θα συμβεί και πότε θα συμβεί. Κάποιες ομάδες σχεδιάζουν ήδη την επόμενη σεζόν. Δεν ξέρουμε πότε θα μπούμε στα παρκέ ξανά, αν θα παίξουμε σύντομα με τους φιλάθλους μας. Δεν είναι ξεκάθαρη η λύση, πρέπει να περιμένουμε. Η κατάσταση είναι τραγική.

Οι άνθρωποι υποφέρουν, πολλοί πέθαναν εξαιτίας της πανδημίας. Είναι δύσκολο να ψάχνεις για φως στο τούνελ, κάθε βήμα μοιάζει με βουνό, ειδικά στην Ιταλία. Πρέπει να σκεφτόμαστε θετικά, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε όσα συνέβησαν και συμβαίνουν ακόμα».

Παράλληλα, ο Τζόρτζεβιτς σχολίασε και όσα γίνονται σε μπασκετικό επίπεδο, λέγοντας μεταξύ άλλων: «Πόσο σημαντικός είναι ο πρωταθλητής, ο πρώτος… Τι σημασία έχει;

Αυτά είναι σημαντικά για τον κόσμο, τους φιλάθλους. Αλλά όσα συμβαίνουν μας προσγείωσαν. Δεν θα το μετανιώσουμε αν δεν έχουμε πρωταθλητή στην Ιταλία, στην Αδριατική, στο ΝΒΑ. Τώρα απλά πρέπει να πενθήσουμε για τις ανθρώπινες ζωές που χάνονται».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τίμησε τον Γκάλη

Ο Γκάλης τιμήθηκε στο Γενικό Προξενείο στο Σικάγο για την προσφορά του στον ελληνικό αθλητ…