Κεντρική Διεθνή “Θέλουμε να κρατήσουμε τον Πρίφτη αλλά όλα θα εξαρτηθούν από το Γιούροκαπ”

“Θέλουμε να κρατήσουμε τον Πρίφτη αλλά όλα θα εξαρτηθούν από το Γιούροκαπ”

Πρίφτης

Ικανοποιημένος δήλωσε με το έργο του Δημήτρη Πρίφτη στον πάγκο της Ούνικς Καζάν ο πρόεδρος  της ομάδας. Ωστόσο, ο Εβγένι Μπόγκάτσεφ τόνισε ότι σε περίπτωση που το Γιούροκαπ ολοκληρωθεί, η παραμονή του ή όχι θα κριθεί από την πορεία της Ούνικς στην διοργάνωση.

Αναλυτικά:

«Στο συμβόλαιο του Πρίφτη υπάρχει opt out αυτό το καλοκαίρι, τόσο από την πλευρά του συλλόγου όσο και από αυτή του προπονητή. Θέλουμε να κρατήσουμε τον Δημήτρη στο Καζάν, έχουμε δεθεί με αυτόν αυτά τα χρόνια. Έδειξε θετικά στοιχεία, γνωρίζει όλους τους παίκτες μας. Δεν έχουμε άλλους υποψηφίους, αλλά η κατάσταση αλλάζει συνεχώς.

Εάν το Eurocup αποφασίσει να ολοκληρώσει την σεζόν, εκεί πρέπει να πετύχουμε ένα συγκεκριμένο αποτέλεσμα. Η τύχη του προπονητή εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από αυτό. Επιπλέον, ο προϋπολογισμός μας μπορεί να μειωθεί, καθώς οι χορηγοί μας βρίσκονται επίσης σε μια δύσκολη οικονομική κατάσταση. Αυτό μπορεί να επηρεάσει την ανανέωση του συμβολαίου. Επομένως, ακόμα δεν μπορούμε να πούμε τι ομάδα θα σχηματίσουμε για τη σεζόν 2020-21»

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τίμησε τον Γκάλη

Ο Γκάλης τιμήθηκε στο Γενικό Προξενείο στο Σικάγο για την προσφορά του στον ελληνικό αθλητ…