Κεντρική Διεθνή “Τα καταστήματα ανοίγουν αλλά μπάσκετ δεν θα παιχθεί, είναι λάθος απόφαση”

“Τα καταστήματα ανοίγουν αλλά μπάσκετ δεν θα παιχθεί, είναι λάθος απόφαση”

Αταμάν

Την άποψη του ότι η οριστική διακοπή της τουρκικής λίγκας είναι λάθος επανέλαβε για πολλοστή φορά Εργκίν Αταμάν σε δηλώσεις του στην «Hurriyet». Ο τεχνικός της Εφές τόνισε ότι ο ιός πλέον είναι μέρος της ζωής μας και δεν είναι λογικό να ανοίγουν τα μαγαζιά, να γίνεται προσπάθεια στο ποδόσφαιρο αλλά στο μπάσκετ όχι.

Αναλυτικά:

«Θα μπορούσε να βρεθεί μια σύντομη φόρμουλα με πιθανές ημερομηνίες έναρξης. Περίμενα η ομοσπονδία να προσπαθήσει για το τουρκικό πρωτάθλημα. Ειπώθηκε πως “το μπάσκετ παίζεται σε κλειστό γήπεδο”, οπότε ρώτησα γιατί στη Γερμανία και στο Ισραήλ θα παίξουν; Ο ιός είναι τώρα μέρος της ζωής μας, μέχρι να βρεθεί το εμβόλιο. Βλέποντας την προσπάθεια στο ποδόσφαιρο, τα καταστήματα και οι επιχειρήσεις ανοίγουν στην χώρα, αλλά μπάσκετ δεν θα παιχθεί. Δεν βρίσκω την απόφαση σωστή. Αν ήμουν ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, θα έκανε μεγάλες προσπάθειες».

Για την επανέναρξη της Ευρωλίγκας: «Φαίνεται πως κατά 60%-70% θα παίξουμε. Θα στεναχωρηθούμε αν η Euroleague δεν αρχίσει. Η Αναντολού Εφές πρέπει να αποδείξει ότι ήταν η καλύτερη ομάδα φέτος. Είμαστε πολύ κοντά στον τίτλο. Ναι, υπάρχει ένα Final 4 και οι αντίπαλοι είναι δυνατοί. Θα παίζουμε, σαν να έχουμε χάσει στον ημιτελικό».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…