Κεντρική Διεθνή “Ο Ομπράντοβιτς θέλει να μείνει, αλλά περιμένει να δει τα νέα δεδομένα”

“Ο Ομπράντοβιτς θέλει να μείνει, αλλά περιμένει να δει τα νέα δεδομένα”

zeliko obradovic

Την πρόθεση του Ζέλικο Ομπράντοβιτς να παραμείνει στην τεχνική ηγεσία της Φενέρμπαχτσε δήλωσε ξανά ο GM της τουρκικής ομάδας, Μαουρίτσιο Γκεραρντίνι, ωστόσο τόνισε ότι ο Σέρβος περιμένει να δει πως θα διαμορφωθεί η κατάσταση μετά την πανδημία. Παράλληλα, στις δηλώσεις του στο «basketinside.com», χαρακτήρισε ψευδείς ειδήσεις την φημολογία περί αποχώρησης των Νίκολα Κάλινιτς και Λουίτζι Ντατόμε.

Αναλυτικά:

«Προτεραιότητά του είναι να παραμείνει στη Φενέρμπαχτσε, αλλά περιμένει όπως όλοι, για να δει πως θα εξελιχθεί η κατάσταση. Σίγουρα θα γίνει αναπροσαρμογή στο μπάτζετ, με νέα νούμερα και νέους προσδιορισμούς. Όταν θα τα ξέρουμε αυτά, τότε θα ξέρουμε και περισσότερα για τον Ομπράντοβιτς. Αλλά, το μήνυμά του ήταν ξεκάθαρο.

Επίσης, αυτή η εποχή είναι των ψευδών ειδήσεων και των κουτσομπολιών, αλλά είναι φυσιολογικό, καθώς δεν υπάρχει αθλητική δραστηριότητα. Οι Κάλινιτς και Ντατόμε δεν έχουν καμία πρόθεση να φύγουν. Για να γυρίσουμε και στην προηγούμενη κουβέντα… Όταν δεν γνωρίζεις τι διαστάσεις θα πάρει στο μέλλον μία ομάδα, είναι δύσκολο να μιλήσεις για διαπραγματεύσεις συμβολαίων, μπάτζετ και όλων των υπολοίπων»

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…