Κεντρική NBA “Ο Καρίμ είναι ο GOAT, όχι ο Τζόρνταν”
NBA

“Ο Καρίμ είναι ο GOAT, όχι ο Τζόρνταν”

Spencer Dinwiddie e1568973740914

Ένα από τα μεγαλύτερα διλήμματα στον χώρο του ΝΒΑ και του μπάσκετ γενικότερα είναι το ποίος είναι ο κορυφαίος παίκτης όλων των εποχών. Η συντριπτική πλειοψηφία είναι της άποψης ότι είναι ο Μάικλ Τζόρνταν, ωστόσο δεν είναι λίγοι και αυτοί που έχουν αντίθετη άποψη.

Ένας από αυτούς είναι και ο Σπένσερ Ντίνγουιντι, ο οποίος θεωρεί ότι ο GOAT είναι ο Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ. Μάλιστα, παρουσιάζει και διάφορα στατιστικά στοιχεία για να στηρίξει την άποψη του, όπως τους τίτλους, τα επιτεύγματα και φυσικά το γεγονός ότι είναι πρώτος σκόρερ όλων των εποχών, παραλείποντας βέβαια την κοινή παρουσία του Μάτζικ Τζόνσον στους Λέικερς της εποχής του “showtime”.

«Πιστεύω σίγουρα πως ο Τζόρνταν είχε τα καλύτερα χρόνια στην ιστορία του ΝΒΑ και πως ο Καρίμ είναι ο GoAT. Αυτά που πέτυχε ο Καρίμ από το Λύκειο και το Κολέγιο είναι απίστευτα. Ο τύπος ήταν πρακτικά ανίκητος.

Κέρδισε τρεις τίτλους στο NCAA, είχε μακρά καριέρα στο ΝΒΑ, πήρε έξι τίτλους, είναι ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών και είχε έναν τρόπο να σουτάρει που ήταν ασταμάτητος», ανέφερε σχετικά ο γκαρντ των Νετς.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Τζοέλ Εμπίντ πάσχει από παράλυση Bell

Επιβεβαίωσε ο Εμπίντ πως πάσχει από τη νόσο Bell Σε μια αποκάλυψη προέβη ο Έιντριαν Βοϊναρ…