Κεντρική Διεθνή “Καμία πρόταση σε Σλούκα από την Ρεάλ”

“Καμία πρόταση σε Σλούκα από την Ρεάλ”

sloukas fener

Τον τελευταίο καιρό με αφορμή τα δημοσιεύματα που αναφέρουν την κακή οικονομική κατάσταση της Φενέρμπαχτσε, έχουν δημιουργηθεί φήμες για αρκετούς παίκτες της και ιδιαίτερα του Κώστα Σλούκα. Μια από αυτές ήθελε την Ρεάλ Μαδρίτης να έχει προσεγγίσει τον Έλληνα γκαρντ, αναφέροντας μάλιστα και πρόταση ύψους 6 εκατ.

Η “Αs” σήμερα διέψευσε την συγκεκριμένη φημολογία τονίζοντας ότι η βασίλισσα θα κινηθεί για γκαρντ μόνο σε περίπτωση που αποχωρήσει ο Καμπάτσο.

Αναλυτικά:

«Αυτή την εβδομάδα αναφέρθηκε το ενδιαφέρον του Λάσο για την Έλληνα γκαρντ Κώστα Σλούκα, ο οποίος ενδεχομένως να φύγει από τη Φενέρμπαχτσε. Η πραγματικότητα είναι πως η Ρεάλ δεν έχει κάνει κάποια πρόταση στον παίκτη, παρά τις φήμες ότι του πρότεινε τριετές συμβόλαιο, έναντι 6 εκατ. ευρώ.

Η επιλογή αυτή θα μπορούσε να υλοποιηθεί μόνο στην περίπτωση που έφευγε ο Καμπάτσο, αλλά κάτι τέτοιο δεν φαίνεται. Πριν από την πανδημία, η Ρεάλ κινήθηκε στην αγορά για να μάθει αναφορικά με τους Λάρκιν και Γουίλμπεκιν, αλλά και οι δύο περιπτώσεις ήταν ανέφικτες».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…