Κεντρική Διεθνή “Η τουρκική ομοσπονδία βιάστηκε να ακυρώσει την σεζόν”

“Η τουρκική ομοσπονδία βιάστηκε να ακυρώσει την σεζόν”

Αταμάν

Αντίθετος με την απόφαση της τουρκικής ομοσπονδίας να βάλει οριστικό λουκέτο στην φετινή σεζόν είναι ο Εργκίν Αταμάν. Ο τεχνικός της Εφές, μιλώντας στο «DHΑ», τόνισε ότι η ομοσπονδία κινήθηκε βιαστικά και χωρίς πλάνο, ενώ θα μπορούσε να ακολουθήσει το παράδειγμα άλλων χωρών που έχουν βρει ένα πρόγραμμα για την ολοκλήρωση της σεζόν.

Αναλυτικά:

«Η απόφαση της Ομοσπονδίας να μην συνεχιστεί το πρωτάθλημα στη χώρα μας και να κηρύξει άκυρη τη σεζόν ήταν βιαστική. Δεν δούλεψαν πάνω σε κάποιο πλάνο. Δεν κριτικάρω το γεγονός ότι δεν παίζουμε, αλλά το ότι η διαδικασία έγινε βιαστικά, χωρίς να δουλέψουμε πάνω σε ένα πλάνο.

Θα μπορούσαμε να πράξουμε όπως κάποιες άλλες χώρες της Ευρώπης και να δημιουργήσουμε ένα πρόγραμμα για να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα. Δεν είναι καλό για το μπάσκετ της χώρας ότι οι ομάδες σταμάτησαν την επένδυσή τους έτσι απότομα, χωρίς κάποιο πλάνο.

Θέλω να τονίσω ξανά ότι η υγεία είναι πιο σημαντική από τα αθλήματα. Πρέπει να συνεχίσουμε την προσπάθεια με προσοχή και αυτοπεποίθηση σε όλους τους τομείς, ώστε να αντιμετωπίσουμε και να ξεπεράσουμε την πανδημία».

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…