Κεντρική Διεθνή “H συμφωνία με Καλάθη δημιουργεί αναστάτωση στα αποδυτήρια της Μπαρτσελόνα”

“H συμφωνία με Καλάθη δημιουργεί αναστάτωση στα αποδυτήρια της Μπαρτσελόνα”

nikola mirotic fc barcelona panathinaikos

Η Μπαρτσελόνα φέρεται να είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Νικ Καλάθη, με την προσφορά που έχει γίνει στον Έλληνα γκαρντ να φτάνει τα 5,5 εκατ. ευρώ για τρία χρόνια. Σύμφωνα με την Mundo Deportivo η έλευση του αρχηγού του Παναθηναϊκού στους “Μπλαουγκράνα” θα δημιουργήσει αναστάτωση στα αποδυτήρια της ομάδας.

Αιτία σύμφωνα με το δημοσίευμα είναι το ύψος του συμβολαίου του, την στιγμή που στην ομάδα πρόκειται να προταθούν μειώσεις ως συνέπεια της ζημιάς εξαιτίας της πανδημίας. Συγκεκριμένα, οι Καταλανοί ήδη ψάχνουν τρόπο να ξεφορτωθούν το συμβόλαιο του  Άρτσεμ Πούστοβι, ενώ έχουν προτείνει μειώσεις αποδοχών στους Τόμιτς, Κούριτς και Οριόλα.

Παράλληλα, σχεδόν δεδομένη θεωρείται η μη ανανέωση του Κέβιν Πάνγκος, ενώ υπάρχει σκέψη να προταθεί μείωση και στα μεγάλα ονόματα της ομάδας (Μίροτιτς, Χίγκινς, Αμπρίνες, Ντέιβις). Όπως είναι λογικό οι έλευση του Καλάθη αναμένεται να δημιουργήσει αρνητικές απαντήσεις στις προτάσεις για μειώσεις αποδοχών την στιγμή που δαπανάται ένα τέτοιο ποσό για την προσθήκη του Έλληνα γκαρντ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…