Κεντρική Διεθνή “Έμαθα πολλά από τον Άντιτς”

“Έμαθα πολλά από τον Άντιτς”

mathias lessort fc bayern munich

Στον Πέρο Άντιτς αναφέρθηκε μεταξύ άλλων σε συνέντευξη του στο «Sportklub» ο Ματίας Λεσόρτ, τονίζοντας ότι η συνύπαρξη μαζί του στον Ερυθρό Αστέρα τον βοήθησε πολύ στο να εξελίξει το παιχνίδι του. Παράλληλα, ο Γάλλος σέντερ αναφέρθηκε στην ατμόσφαιρα που βίωνε στους αγώνες της ομάδας του Βελιγραδίου στην έδρα της Μπουντούτσνοστ τονίζοντας ότι ήταν απαράδεκτη.

Αναλυτικά:

Για τον Πέρο Άντιτς από τον οποίο έμαθε πολλά: «Έμαθα πολλά και από τον Πέρο Άντιτς. Έχει κατακτήσει Euroleague και έχει παίξει και στο ΝΒΑ. Σίγουρα είναι σπουδαίος παίκτης. Πήρα κάποιες εμπειρίες από εκείνον, καθώς καταλάβαινε πολύ καλά το παιχνίδι και με βοήθησε να κινούμαι σωστά στο παρκέ. Με εντυπωσίαζε ο τρόπος που αμυνόταν και πως αντιδρούσε στο επιθετικό παιχνίδι του αντιπάλου. Πάντα ήταν στο σωστό χρόνο στην άμυνα, παρά το γεγονός ότι δεν ήταν τόσο γρήγορος και μικρός σε ηλικία».

Για την ατμόσφαιρα στην Ποντγκόριτσα: «Η ατμόσφαιρα ήταν πολύ κακή στην έδρα της Μπουντούτσνοστ, ακόμη και στα ματς της κανονικής περιόδου. Θυμάμαι μία μικρή έκρηξη δίπλα μου, κάτι σαν βεγγαλικό, το οποίο μου έκαψε το πόδι.

Στα playoffs, οι οπαδοί έφτυναν τους παίκτες και τους έλεγαν προσβλητικά και ρατσιστικά συνθήματα, σε μένα, τον Τζέιμς Φελντέιν και τον Ντίλαν Ένις. Ήθελα πολύ να τους νικήσουμε και να κάνω τους οπαδούς να… σκάσουν, αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Είδα ότι και πέρυσι, η ατμόσφαιρα ήταν ακόμη χειρότερη απ’ όταν ήμουν εγώ στην ομάδα και γι’ αυτό η Αδριατική λίγκα θα πρέπει να κάνει κάτι. Δεν είναι ασφαλές για τους παίκτες και για κανέναν».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…