Κεντρική Διεθνή “Είμαστε σε χειρότερη κατάσταση από τον Αύγουστο”

“Είμαστε σε χειρότερη κατάσταση από τον Αύγουστο”

vanja marinkovic valencia basket eb19

Οι ιθύνοντες των περισσότερων διοργανώσεων θέλουν να ολοκληρωθεί η σεζόν στα παρκέ, ωστόσο πέρα από το αν είναι εφικτό αυτό εξαιτίας της πανδημίας, υπάρχει και ένα άλλο ζήτημα και δεν είναι άλλο από την κατάσταση των παικτών.

Σε χειρότερη κατάσταση από τον Αύγουστο βρίσκονται οι παίκτες σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Βάνια Μαρίνκοβιτς, κάτι που διαπίστωσε μόλις έτρεξε για πρώτη φορά. Παράλληλα, ο νεαρός γκαρντ της Βαλένθια, τόνισε ότι αμφιβάλει αν είναι ρεαλιστική η επιστροφή στην δράση, ενώ αναφέρθηκε και στον συνωστισμό που δημιουργήθηκε στην Ισπανία με την λήξη της καραντίνας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο novosti.rs:

«Οι τελευταίες δύο εβδομάδες ήταν δύσκολες για μένα. Εγώ και ο Λόιντ είμαστε μόνοι μας εδώ, οι υπόλοιποι παίκτες έχουν τις οικογένειές τους ή τις κοπέλες τους. Η κατάσταση δεν είναι καλή και το μυαλό σου “βομβαρδίζεται” με χιλιάδες σκέψεις. Τώρα με τις προπονήσεις βλέπω επιτέλους κόσμο και αυτό κάνει την ζωή μου πιο εύκολη»

Για τον συνωστισμό με την λήξη της καραντίνας: «Όλοι βιάστηκαν στην πρώτη έξοδο, βγήκαν με… ορμή στους δρόμους Έτσι, δεν μπορούσαν να αναπνεύσουν σε κάποιες στιγμές! Όλοι έτρεχαν, έκαναν ποδήλατο, περπατούσαν. Δεν κατάλαβα γιατί βγήκαν έτσι μαζικά».

Για την επιστροφή στα παρκέ: «Είμαστε τυχεροί, γιατί η Βαλένθια έχει δέκα γήπεδα στις εγκαταστάσεις της. Αυτό μας βοηθά να δουλέψουμε πιο εύκολα. Είναι ένα πλεονέκτημα. Στο σπίτι δεν μπορούσαμε να γυμναστούμε όπως έπρεπε. Είμαστε σίγουρα σε χειρότερη κατάσταση από τον Αύγουστο, τώρα προερχόμαστε από διακοπή δύο μηνών. Το σώμα μας δεν μας ακούει, το κατάλαβα όταν έτρεξα για πρώτη φορά.

Σίγουρα θέλουμε να παίξουμε. Αγαπάμε την δουλειά μας, αγαπάμε το μπάσκετ, μας έλειψε. Αλλά δεν ξέρω αν η επιστροφή είναι ένα ρεαλιστικό ενδεχόμενο. Δεν ξέρω πως μπορούμε να δουλέψουμε σωστά κάτω από τις συνθήκες που επικρατούν».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…