Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Έχουν παγώσει οι διαπραγματεύσεις με τον Σβεντ”

“Έχουν παγώσει οι διαπραγματεύσεις με τον Σβεντ”

Το συμβόλαιο του Αλεξέι Σβεντ λήγει το καλοκαίρι και το μέλλον του παραμένει άγνωστο. Η Χίμκι θέλει να τον κρατήσει, αλλά προς το παρόν οι διαπραγματεύσεις για νέο συμβόλαιο έχουν “παγώσει” όπως έκανε γνωστό ο General Manager της ρωσικής ομάδας.

“Δεν θα ήθελα να σχολιάσω όλες αυτές τις φήμες, τις κουβέντες που γίνονται. Όλα αυτά, κατ’ αρχάς, δεν έχουν κανένα απολύτως νόημα στην τρέχουσα κατάσταση. Θα περάσει ο καιρός, θα αρθεί η καραντίνα. Τότε θα μάθουμε αν θα ολοκληρωθεί η σεζόν, θα καταλάβουμε πότε θα ξεκινήσει η επόμενη. Όλοι θα καταμετρήσουν τις απώλειες τους. Αυτή τη στιγμή η Ευρωλίγκα αναπτύσσει πακέτο μέτρων υποστήριξης των ομάδων για την επόμενη σεζόν. Γίνονται συζητήσεις και κανείς δεν μπορεί να πει τίποτα με σιγουριά.

Δεν μπορείτε να υποσχεθείτε σε έναν παίκτη ένα συμβόλαιο. Ο εκάστοτε παίκτης δεν μπορεί να υποσχεθεί κάτι σε ένα κλαμπ. Από αυτήν την άποψη, όλα είναι περίπλοκα. Οι διαπραγματεύσεις με τον Σβεντ και γενικά όλες οι διαπραγματεύσεις έχουν παγώσει. Τα πάντα έχουν παγώσει”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Αποκάλυψη Δέδα για Παναθηναϊκό

Ο Στέφανος Δέδας παραχώρησε μεγάλη συνέντευξη στο ισραηλινό «Sports.Walla.co.il», με τον Έ…