Κεντρική Διεθνή “Δύο παίκτες μας είχαν θύματα κορωνοϊού στην οικογένεια τους”

“Δύο παίκτες μας είχαν θύματα κορωνοϊού στην οικογένεια τους”

tsovic e1556720145138

Όλοι θέλουν να ολοκληρωθεί η σεζόν στο παρκέ σύμφωνα με τον πρόεδρο του Ερυθρού ΑστέραΝεμπόισα Τσόβιτς, ωστόσο η κατάσταση δεν είναι καθόλου εύκολη. Μάλιστα, ο ισχυρός άνδρας της ομάδας του Βελιγραδίου, αποκάλυψε ότι δύο παίκτες από την ομάδα του έχουν θύματα κορωνοϊού στις οικογένειες τους.

Αναλυτικά:

«Δεν ξέρουμε αν θα συνεχιστεί η σεζόν στην Euroleague και την Αδριατική Λίγκα. Για την Euroleague θα γνωρίζουμε στις 24 Μαΐου. Όλοι είμαστε αφοσιωμένοι στο να ολοκληρωθεί η σεζόν στο παρκέ. 

Όμως, θα πρέπει να είμαστε ρεαλιστές. Όλοι οι ομάδες έχουν ξένους παίκτες. Οι οικογένειες δύο παικτών μας είχαν κρούσματα κορωνοϊού. Υπήρξαν ακόμα και θάνατοι σε αυτές τις οικογένειες. Θα δούμε ποια θα είναι η κατάσταση ακριβώς».

Για το πλάνο του Ερυθρού Αστέρα για επιστροφή στις προπονήσεις: «Αρχίσαμε τα τεστ σε παίκτες, προπονητές και σε όλα τα μέλη της ομάδας. Μετά θα συνεχίσουμε με τους αθλητές στην ακαδημία. Αφού κάνουμε αιματολογικές εξετάσεις, θα κάνουμε εξετάσεις και για τον κορωνοϊό. Όσοι είναι αρνητικοί σε αυτές, θα συνεχίσουν με τις προπονήσεις. Το πλάνο είναι να αρχίσουν οι προπονήσεις την Πέμπτη σε ανοιχτά γήπεδα. Δεν θέλουμε να πάμε σε πάρκα ή άλλους χώρους, για να προστατεύσουμε τους γύρω μας».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…