Κεντρική Διεθνή “Δεν πρόκειται να μείνω σπίτι μου για δύο μήνες” (pic)

“Δεν πρόκειται να μείνω σπίτι μου για δύο μήνες” (pic)

amare maccabi 1

Ο χρόνος μετράει αντίστροφα για την επανέναρξη της σεζόν στο Ισραήλ (20 Ιούνη), με τις ομάδες τις winner league να έχουν επιστρέψει στις προπονήσεις. Σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο της λίγκας, οι παίκτες θα πρέπει να μείνουν σε καραντίνα για δύο μήνες, που είναι το διάστημα που θα χρειαστεί μέχρι να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα.

Το γεγονός αυτό έχει προκαλέσει τις αντιδράσεις αρκετών παικτών μεταξύ των οποίων και του Αμάρε Στούντεμαϊρ, ο οποίος με ανάρτηση του στα social media δηλώνει ξεκάθαρα ότι δεν πρόκειται να μείνει σε καραντίνα.

Αναλυτικά:

Μόλις άκουσα ότι η Winner League ζητάει από όλους τους παίκτες να μείνουν στα σπίτια τους για δύο μήνες, ενώ όλοι οι άλλοι (επιτελείο και όλοι στη χώρα) μπορούν να απολαύσουν το όμορφο καλοκαίρι στο Ισραήλ. Είμαι πατέρας μονογονεϊκής οικογένειας που πρέπει να φροντίζω τον γιο μου (φαγητό, σχολείο, δραστηριότητες μετά το σχολείο), δεν υπάρχει καμία περίπτωση να μείνω στο σπίτι για δύο μήνες. Ήμουν εδώ στο Ισραήλ για όλη τη διάρκεια της καραντίνας λόγω του κορονοϊού, ακολουθώ κάθε κανόνα. Τώρα οι παίκτες τιμωρούνται γι αυτό. Συγγνώμη. Δεν μπορώ να το κάνω

amar e

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…