Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Δεν είναι ρεαλιστικό το πλάνο της Ευρωλίγκας”

“Δεν είναι ρεαλιστικό το πλάνο της Ευρωλίγκας”

covic

Μη ρεαλιστικό χαρακτήρισε το πλάνο της Ευρωλίγκας για ολοκλήρωση της σεζόν ο πρόεδρος του Ερυθρού Αστέρα Νεμπόισα Τσόβιτς. Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας του Βελιγραδίου έκανε ειδική αναφορά στους Αμερικανούς παίκτες των ομάδων, τονίζοντας ότι πολλά θα εξαρτηθούν από το πότε θα φτάσει στο πικ της η πανδημία στις ΗΠΑ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο «happytv»:

«Έχουμε λάβει κάποιες οδηγίες, για προπονήσεις σε ανοικτούς χώρους. Η σεζόν διεκόπη στις 11 Μαρτίου, όπου η ομάδα ευτυχώς δεν αγωνίστηκε στο παιχνίδι με τη Ρεάλ, η οποία είχε κρούσματα κορωνοϊού. Οι παίκτες μας ήταν για 28 ημέρες σε καραντίνα, οι ξένοι έφυγαν και μόνο ο Ότζο έμεινε στο Βελιγράδι. Είναι αγένεια και ανήθικο να συζητάμε για τα σπορ, την στιγμή που πεθαίνει κόσμος. Νοιαζόμαστε για τους παίκτες, ζητώντας καθημερινή ενημέρωση από εκείνους. Οι οδηγίες αναφέρουν πως θα πρέπει οι παίκτες στην προπόνηση να έχουν αποστάσεις, το οποίο είναι αδύνατο σε ένα άθλημα επαφής. Εάν ο ιός μεταδίδεται στον αέρα, φανταστείτε τι μπορεί να γίνει με την επαφή».

Για το πλάνο της Ευρωλίγκας για ολοκλήρωση της σεζόν σε μια πόλη: «Δεν ξέρω πόσο εφικτό είναι αυτό. Περίπου 300 παίκτες, από 18 ομάδες και οι 90 είναι Αμερικανοί. Ο ιός δεν έχει την ίδια έξαρση σε όλες τις χώρες. Η ερώτηση είναι πότε θα φτάσει στο πικ της η έξαρση στις ΗΠΑ. Η Ευρωλίγκας περιμένει μέχρι τις 24 Μαΐου για να πάρει την τελική απόφαση. Τότε, ο Ερυθρός Αστέρας καλείται να φέρει παίκτες στο παρκέ και αυτό κατά πόσο θα είναι ρεαλιστικό; Δεν νομίζω ότι είναι…».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Στην Κροατία για θεραπεία ο Μπάλντγουιν

Προσπάθεια να προλάβει το game 3 κάνει ο Ουέιντ Μπάλντγουιν. Εξαιρετικά αμφίβολη θεωρείται…