Κεντρική Διεθνή “Δεν είναι εύκολο να συνεχιστούν οι διεθνείς διοργανώσεις, καλύτερα να ετοιμαστούμε για την νέα σεζόν”

“Δεν είναι εύκολο να συνεχιστούν οι διεθνείς διοργανώσεις, καλύτερα να ετοιμαστούμε για την νέα σεζόν”

trinkeri

Κάθε άλλο παρά αισιόδοξος είναι ο Αντρέα Τρινκέρι αναφορικά με την συνέχιση της σεζόν σε Αδριατική λίγκα, Ευρωλίγκα και Γιούροκαπ. Ο τεχνικός της Παρτίζαν, ο οποίος επέστρεψε πριν λίγες μέρες στην Σερβία, τόνισε ότι είναι δύσκολο επειδή είναι διεθνείς διοργανώσεις, δηλώνοντας ότι είναι καλύτερα οι ομάδες να ετοιμαστούν για την επόμενη σεζόν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο κανάλι της Παρτίζαν:

“Η κατάσταση δεν είναι εύκολη, επειδή το Eurocup, η Ευρωλίγκα και η Αδριατική Λίγκα είναι διεθνείς διοργανώσεις και υπάρχουν διαφορές σε όσα ισχύουν στις διάφορες χώρες. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα είναι εύκολο να βρούμε έναν κοινό τόπο. Δουλεύουμε, ετοιμαζόμαστε και περιμένουμε κάποιος να μας πει πώς, τι, γιατί και πού. Στην Αμερική η κατάσταση είναι ακόμα πολύ δύσκολη. Όλοι είναι ακόμα σε καραντίνα, δουλεύουν στα σπίτια τους. Δεν καίγομαι να παίξω αύριο, αλλά θέλω να ξέρω πότε θα παίξω, ώστε να αρχίσω να ετοιμάζομαι. Ίσως θα ήταν καλύτερο να αρχίσουμε να ετοιμαζόμαστε για τη νέα σεζόν. Δεν θα είναι εύκολο”.

Για το τι έκανε κατά την διάρκεια της καραντίνας: “Πέρασα το χρόνο μου στο σπίτι, με τα παιδιά μου. Δεν ήταν δύσκολο, γιατί ήθελα να είμαι προσεκτικός. Η κατάσταση βελτιώνεται εκεί. Ο αριθμός των κρουσμάτων και των θανάτων μειώνεται καθημερινά, τα νοσοκομεία αδειάζουν. Ειλικρινά, δεν θέλω να κάνω μάθημα σε κανέναν, αλλά φοβήθηκα, γιατί οι άνθρωποι εδώ συμπεριφέρονται σαν να μην έχει συμβεί τίποτα. Συνέβη όμως, οπότε πρέπει όλοι να είμαστε πιο προσεκτικοί”.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…