Κεντρική Διεθνή “Δεν έχω ακούσει τίποτα για Ρεάλ, εδώ και πέντε μήνες νιώθω σαν άνεργος”

“Δεν έχω ακούσει τίποτα για Ρεάλ, εδώ και πέντε μήνες νιώθω σαν άνεργος”

Βιλντόζα

Σε διάψευση του φημολογούμενου ενδιαφέροντος της Ρεάλ Μαδρίτης προχώρησε ο Λούκα Βιλντόζα σε συνέντευξη που έδωσε στο επίσημο κανάλι της Μπασκόνια, τονίζοντας ότι έχει συμβόλαιο με την ομάδα και νοιώθει πολύ καλά. Παράλληλα, ο Αργεντινός γκαρντ, ο οποίος είναι εκτός δράσης εδώ και πέντε μήνες, τόνισε ότι πεθαίνει για να ξαναβρεθεί στο παρκέ.

Αναλυτικά:

«Πάει πολύς καιρός από την τελευταία φορά που άγγιξα την μπάλα και πεθαίνω να βρεθώ στο παρκέ. Κατανοώ ότι τώρα με τον κορωνοϊό τα πράγματα γίνονται ακόμη πιο δύσκολα, αλλά ευελπιστώ ότι θα καταφέρουμε να παίξουμε. Θα είναι δύσκολο να παίξουμε ξανά σε γεμάτα γήπεδα. Μου λείπει το γήπεδο, μου λείπουν οι συμπαίκτες μου.

Νιώθω πως είμαι άνεργος εδώ και πέντε μήνες. Δεν έχω πιάσει μπάλα, μετά το πρόβλημα στον ώμο μου. Κάνω την μεγαλύτερη προσπάθεια που μπορώ για να επιστρέψω. Είμαι προσεκτικός και υπεύθυνος. Αν οι διοργανώσεις αρχίσουν ξανά, θα πρέπει να προετοιμαστούμε καλά, γιατί κάθε ομάδα θα μπορεί να κερδίσει τον οποιονδήποτε».

Για το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης: «Δεν έχω ιδέα για κάποιο ενδιαφέρον της Ρεάλ. Δεν ξέρω, με εκπλήσσει. Δεν έχω μιλήσει με κανέναν. Ξέρω ότι ο ατζέντης μου είναι πολύ προσεκτικός σε αυτά τα θέματα, αλλά δεν έχω ακούσει λέξη επαυτού. Προς το παρόν έχω συμβόλαιο (σσ. μέχρι το 2024) και είμαι μια χαρά στη Μπασκόνια. Αισθάνομαι πολύ άνετα σε αυτή την πόλη και μου θυμίζει την Αργεντινή. Αυτή τη στιγμή δεν ψάχνω άλλες διεξόδους. Η Μπασκόνια είναι ένα από τα μεγάλα κλαμπ της Ευρώπης και πολύ συμπατριώτες μου έχουν διαπρέψει εδώ. Νιώθω πολύ ωραία που εκπροσωπώ αυτό το σύλλογο».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…