Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Αν συνεχιστεί η σεζόν, θα επιστρέψουν όλοι οι ξένοι”

“Αν συνεχιστεί η σεζόν, θα επιστρέψουν όλοι οι ξένοι”

jonas jerebko and thomas robinson khimki moscow region eb19

Την πεποίθηση του ότι σε ενδεχόμενη επανέναρξη της σεζόν στην Ευρωλίγκα, ο Ρίμας Κουρτινάιτις για έχει στην διάθεση του όλους τους ξένους παίκτες του εξέφρασε με δηλώσεις του ο Πάβελ Αστάχοφ. Βέβαια, ο τζένεραλ μάνατζερ της Χίμκι τόνισε ότι είναι δύσκολο να ξαναρχίσει η διοργάνωση δεδομένων των συνθηκών, ενώ ειδική αναφορά έκανε στους Αμερικάνους που θα δυσκολευτούν να φύγουν από τις ΗΠΑ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο «ria.ru»:

«Είμαστε σε συνεχή επικοινωνία με την Ευρωλίγκα, μέσω τηλεδιάσκεψης. Η Ευρωλίγκα ενημερώνεται για την κατάσταση των χωρών, μέσω των ομάδων. Όλοι έχουμε παίκτες σε καραντίνα, που προπονούνται στα σπίτια τους. Εάν η σεζόν συνεχιστεί, τότε όλοι θα επιστρέψουν. Αλλά, δεν είναι ακόμη ξεκάθαρο πως θα γίνει αυτό, καθώς η είσοδος των αλλοδαπών στη Ρωσία απαγορεύεται μέχρι νεωτέρας.

Φυσικά και μας λείπει το μπάσκετ, εδώ και καιρό. Εάν οι αρμόδιες αρχές το επιτρέψουν και η Ευρωλίγκα μπορεί να συνεχιστεί, τότε με μεγάλη χαρά θα θέλαμε να συνεχίσουμε τη σεζόν. Φυσικά, αυτή την στιγμή η κατάσταση είναι δύσκολη και δεν μπορεί κανείς να κάνει κάποια πρόβλεψη. Όλη η κατάσταση είναι δύσκολη, καθώς σε πολλές χώρες υπάρχουν ακόμη αυστηρά μέτρα. Επίσης, υπάρχει και το πρόβλημα των Αμερικανών, οι οποίοι θα είναι δύσκολο να αναχωρήσουν από τις ΗΠΑ. Γενικά είναι δύσκολο να σκεφτούμε το οτιδήποτε τώρα».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Στην Ζαλγκίρις ο Ντιμίτρι Ρίβερς

Στη Ζαλγκίρις ο Ρίβερς. Ο Αμερικανός πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, Ντιμίτρι Ρίβερς γίνεται κάτοι…