Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Αν συνεχιστεί η Ευρωλίγκα θα είναι για τα τηλεοπτικά δικαιώματα και τους χορηγούς”

“Αν συνεχιστεί η Ευρωλίγκα θα είναι για τα τηλεοπτικά δικαιώματα και τους χορηγούς”

simon efes

Στους χορηγούς και τα τηλεοπτικά δικαιώματα οφείλεται η προσπάθεια της Ευρωλίγκας να ολοκληρωθεί κανονικά η σεζόν σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Κρούνοσλαβ Σιμόν. Παράλληλα, ο Κροάτης άσος της Εφές μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την συνεργασία του με τους Μίσιτς και Λάρκιν, τους οποίους και αποθέωσε.

Αναλυτικά:

«Φέτος είχαμε χημεία, παίξαμε εξαιρετικά από την αρχή και κυρίως το διασκεδάσαμε. Απολαύσαμε κάθε ματς οποιαδήποτε διοργάνωσης κάτι που φάνηκε και από τα αποτελέσματα. Δυστυχώς συνέβη αυτό το κακό και είμαστε απογοητευμένοι για αυτό.

Ακόμα και αν η Euroleague αρχίσει ξανά δεν είναι σίγουρο ότι θα έχουμε την ίδια χημεία και θα παίξουμε το ίδιο καλά με πριν την διακοπή. Και αν η Euroleague συνεχιστεί θα είναι περισσότερο για τα τηλεοπτικά δικαιώματα και τους χορηγούς, αλλά δεν είναι εύκολο να πεις ότι όλοι θα βρεθούν στην ίδια κατάσταση».

Για την συνεργασία του με τους Λάρκιν και Μίσιτς: «Είναι μία εξαιρετική κατάσταση και δεν νομίζω ότι κάποια άλλη ομάδα στην Ευρώπη έχει μία τέτοια πεντάδα και είμαι στην καλύτερη θέση. Κάθε προπονητής βάζει πάνω τους το καλύτερο αμυντικό δίδυμο που διαθέτει και έτσι κάποιος τρίτος παίκτης μένει ελεύθερος.

Είναι ο Σπανούλης, ο Ροντρίγκεθ ή κάποιος άλλος που είναι εκπληκτικός επιθετικά, αλλά λίγο πιο αδύναμος στην άμυνα. Για αυτό τον λόγο λέω ότι είμαι στην καλύτερη κατάσταση εδώ. Έχω παίξει με σπουδαίους παίκτες στην ίδια ομάδα, αλλά με τέτοιους δύο παίκτες είναι πρωτόγνωρο».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Στην Ζαλγκίρις ο Ντιμίτρι Ρίβερς

Στη Ζαλγκίρις ο Ρίβερς. Ο Αμερικανός πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, Ντιμίτρι Ρίβερς γίνεται κάτοι…