Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Αδέρφια μου οι Σπανούλης, Πρίντεζης, Παπανικολάου, είπα στον Σπανούλη θα πεθάνω στο πλευρό του”

“Αδέρφια μου οι Σπανούλης, Πρίντεζης, Παπανικολάου, είπα στον Σπανούλη θα πεθάνω στο πλευρό του”

hines

Ο Ολυμπιακός σαν σήμερα πανηγύρισε την κατάκτηση της Ευρωλίγκα στον επικό τελικό κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Ο Κάιλ Χάινς παραχώρησε συνέντευξη, στην οποία μίλησε για εκείνο το βράδυ, την αγάπη του για τον Ολυμπιακό, χαρακτήρισε αδέρφια του τους Σπανούλη – Πρίντεζη – Παπανικολάου, ενώ στον τελικό με τη ρωσική ομάδα τόνισε ότι είπε στον Σπανούλη ότι θα πεθάνει στο πλευρό του.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στην εφημερίδα Φως:

“Ήταν το πρώτο Final Four της καριέρας μου και ήμουν πολύ χαρούμενος. Ήταν μεγάλη στιγμή για μένα. Είχαμε τεράστια πίστη στις δυνατότητές μας και πιστεύαμε ότι μπορούσαμε να γυρίσουμε το παιχνίδι. Είχε περάσει αυτή η αυταπάρνηση στο DNA μας, στη νοοτροπία μας. Όλοι για έναν και ένας για όλους. Αυτό ήταν το μότο μας. Πιστεύαμε ο ένας στον άλλον. Είχαμε παικταράδες!

Έκανα ένα από τα χειρότερα παιχνίδια μου στον Ολυμπιακό! Όλοι ξένοι βρεθήκαμε σε κακή μέρα και οι Έλληνες τράβηξαν το κουπί. Στην αρχή ένιωθα ότι η ΤΣΣΚΑ παίζει με 6-7 παίκτες. Λειτουργούσαν τόσο καλά που σου έδιναν την εντύπωση ότι είναι περισσότεροι στο γήπεδο. Δεν μπορούσαμε να βρούμε ρυθμό. Ήμασταν κάπως… άθλοι στα τρία πρώτα δεκάλεπτα, διστακτικοί.

Eίπα στον Σπανούλη: “Ό,τι και αν γίνει, πάρε εσύ την μπάλα. Θα ζήσουμε και θα πεθάνουμε με την απόφασή σου. Θα πεθάνω στο πλευρό σου”. Είμαστε τυχεροί γιατί πήρε την σωστή απόφαση. Έδωσε την μπάλα στο αγαπημένο σημείο του Πρίντεζη. Είναι κάπς περίεργο, αλλά το έχει από εκεί! Δούλεψα μαζί του, τον είδα στις προπονήσεις, ήταν ο κατάλληλος άνθρωπος στο κατάλληλο σημείο.

Όλοι ξέρουν πόσο αγάπησα τον Ολυμπιακό, τον σεβασμό που έχω στους φιλάθλους του, στη χώρα και στους Έλληνες. Δεν θα ξεχάσω ποτέ ότι μου έδωσαν την ευκαιρία να αγωνιστώ στο υψηλότερο επίπεδο. Ο Ολυμπιακός πίστεψε σε μένα και με ανέδειξε. Με έκανε μέλος της οικογένειάς του και χαίρομαι που βοήθησα ώστε να επιστρέψει στην κορυφή της Ευρώπης. Ο Σπανούλης, ο Πρίντεζης και ο Παπανικολάου είναι αδέρφια μου. Κάθε φορά που τους βλέπω χαίρομαι πολύ. Ευχαριστώ τον κόσμο του Ολυμπιακού για την αγάπη και τον σεβασμό που μου δείχνει πάντα, κάθε φορά που έρχομαι στο ΣΕΦ. Τους αγαπώ, τους έχω μέσα στην καρδιά μου”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ολυμπιακός: Παθιασμένη καλημέρα

Ο Ολυμπιακός είπε καλημέρα με ένα βίντεο γεμάτο πάθος από το ματς με την Παρτιζάν. Ο Ολυμπ…