Κεντρική Διεθνή Προτείνει εναλλακτικό πλάνο για την επανέναρξη της winner league η Μακάμπι!

Προτείνει εναλλακτικό πλάνο για την επανέναρξη της winner league η Μακάμπι!

hunter maccabi

Μια από τις ομάδες που αναμένεται να αντιμετωπίσουμε πρόβλημα αλλά και δίλημμα σε περίπτωση επανέναρξης της Ευρωλίγκας είναι η Μακάμπι Τελ Αβίβ, καθώς οι αγώνες των δύο διοργανώσεων μπορεί να συμπέσουν. Η “ομάδα του λαού” έστειλε στην λίγκα τις προτάσεις της για την επανέναρξη ώστε να μην δημιουργηθεί πρόβλημα και να μπορέσει να συμμετάσχει και στις δύο διοργανώσεις.

Η πρόταση της ομάδας του Γιάννη Σφαιρόπουλου περιλαμβάνει την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος του Ισραήλ μέχρι τις 2 Ιουλίου και διακοπή στην συνέχεια για τρεις εβδομάδες. Σε αυτό το διάστημα η Μακάμπι μπορεί να δώσει τους αγώνες της Ευρωλίγκας και στην συνέχεια να επιστρέψει για τα πλέι οφ.

Στην επίσημη ανακοίνωση της η Μακάμπι αναφέρει:

«Αυτή είναι μια λύση που επιτρέπει να γίνονται τα παιχνίδια του πρωταθλήματος, σε συνδυασμό με αυτά της Euroleague, αν επιστρέψει στη δράση. Ελπίζουμε η διοίκηση να το αποδεχτεί. Φυσικά, θα θέλαμε να ακούσουμε κι όποια άλλη εναλλακτική υπάρξει και επιτρέψει στην Μακάμπι να αγωνιστεί και στις δύο διοργανώσεις.

Η Μακάμπι έδωσε στους παίκτες της τις απαραίτητες οδηγίες, για όταν επανεκκινήσει το πρωτάθλημα. Λάβαμε και ένα γράμμα από έναν παίκτη μας, με ερωτήσεις και ανησυχίες, σχετικά με το θέμα. Το προωθήσαμε στη λίγκα και περιμένουμε την απάντησή της».

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…