Κεντρική Basket League Πρωταθλητής ο Παναθηναϊκός, μένουν στην Α1 Άρης και ΠΑΟΚ!

Πρωταθλητής ο Παναθηναϊκός, μένουν στην Α1 Άρης και ΠΑΟΚ!

Ο Παναθηναϊκός θα στεφθεί πρωταθλητής για την φετινή σεζόν, όπως αποφάσισε με ψήφους 13-1 στην συνεδρίαση του ο ΕΣΑΚΕ. Μοναδικός που ψήφισε κατά στην ανάδειξη πρωταθλητή ήταν ο Παναθηναϊκός. Παράλληλα, στην συνεδρίαση της λίγκας αποφασίστηκε να μην υποβιβαστεί καμία ομάδα την φετινή σεζόν, συνεπώς ΠΑΟΚ, Άρης και Πανιώνιος που ήταν στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας μένουν στην Α1.

Από εκεί και πέρα τα μέλη της basket league αποφάσισαν να αγωνιστούν κανονικά οι δύο ομάδες που θα ανεβούν από την Α2. Ωστόσο, όλες οι ομάδες που θα συμμετάσχουν στο επόμενο πρωτάθλημα, θα πρέπει να πληρούν κάποιες προϋποθέσεις και σε διαφορετική περίπτωση ΔΕΝ θα αντικατασταθούν.

Οι προϋποθέσεις που θα τεθούν προς ψήφιση την επόμενη εβδομάδα έχουν να κάνουν με το κατώτατο μπάτζετ που πρέπει να έχουν οι ομάδες (800.000 ευρώ), καθώς και κατάθεση εγγυητικής επιταγής 200.000 ευρώ (αντί 60.000 που ήταν μέχρι τώρα).

Με βάση τις παραπάνω προϋποθέσεις είναι σαφές ότι είναι άγνωστο το πόσες από τις ομάδες θα μπορούν να συμμετέχουν στο επόμενο πρωτάθλημα, συνεπώς και ο αριθμός τους είναι άγνωστος!

 

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

Αριστείδης: Η ουρά του σκύλου

Ψηφιοποιήθηκε -λένε- η ΕΟΚ. Μπορεί… Συνήθειες, όμως, δεν άλλαξε, λέει ο Αριστείδης ο Δίκαι…