Κεντρική Διεθνή Πρόεδρος Ζενίτ για Καλάθη: “Δεν μπορούμε να μιλάμε για μεταγραφές”

Πρόεδρος Ζενίτ για Καλάθη: “Δεν μπορούμε να μιλάμε για μεταγραφές”

2225725 1

Το τελευταίο διάστημα, η φημολογία περί αποχώρησης του Νικ Καλάθη από τον Παναθηναϊκό έχει φουντώσει τα σενάρια για ενδιαφερόμενες ομάδες με την Ζενίτ να είναι από τις πρώτες που ακούστηκαν. Ο πρόεδρος της ομάδας της Αγίας Πετρούπολης, Αλεξάντερ Τσερκόβνι, σε δηλώσεις του τόνισε ότι δεν είναι κατάλληλα η εποχή για μεταγραφολογία αφού αυτή την στιγμή η ομάδα δεν ξέρει ακόμα σε ποια διοργάνωση θα παίξει του χρόνου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο “Sputnik”:

«Αυτή τη στιγμή, πρώτα απ’ όλα, περιμένουμε την τελική απόφαση της Euroleague για την τύχη της σεζόν. Ταυτόχρονα, αναλύουμε τις πραγματικές απώλειες που το κλαμπ θα έχει ως αποτέλεσμα απρόβλεπτων περιστάσεων. Για να μιλήσουμε για παίκτες και συμβόλαια, είναι εξαιρετικά σημαντικό να γνωρίζουμε σε ποιο τουρνουά θα συμμετάσχουμε. Σε αυτήν την περίπτωση, το να μιλάμε για μεταγραφές είναι ακατάλληλο.

Για την επόμενη σεζόν οκτώ παίκτες μπάσκετ από την τρέχουσα ομάδα έχουν ήδη συμβόλαια. Όσο για τους νέους παίκτες και παίκτες με συμβόλαια που λήγουν, θα είναι δυνατόν να μιλήσουμε γι’ αυτούς μόλις καθοριστούν τα τουρνουά, στα οποία συμμετέχει η Ζενίτ, καθώς και οι στόχοι που θα καθοριστούν»

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τίμησε τον Γκάλη

Ο Γκάλης τιμήθηκε στο Γενικό Προξενείο στο Σικάγο για την προσφορά του στον ελληνικό αθλητ…