Κεντρική Διεθνή Πρόεδρος Ούνικς: “Αν συνεχίσουν οι διοργανώσεις πως θα έρθουν πίσω οι Αμερικάνοι;”

Πρόεδρος Ούνικς: “Αν συνεχίσουν οι διοργανώσεις πως θα έρθουν πίσω οι Αμερικάνοι;”

bogachev e1588875224420

Τον προβληματισμό του με το τι θα γίνει με τους Αμερικανούς παίκτες και το πως θα επιστρέψουν σε περίπτωση επανέναρξης της Ευρωλίγκας και του Γιούροκαπ εξέφρασε ο πρόεδρος της Ούνικς Καζάν. Παράλληλα, ο Εβγκένι Μπόγκατσεφ, μιλώντας στο «sports.ru», δήλωσε ότι είναι αντίθετος με το ενδεχόμενο επανέναρξης τον Ιούλιο τονίζοντας ότι πολλοί παίκτες θα έχουν φύγει από τις ομάδες.

Αναλυτικά:

«Περιμένουμε να δούμε τι θα ανακοινώσει η Ευρωλίγκα στις 24 Μαΐου. Δεν νομίζω ότι η σεζόν θα συνεχιστεί, αλλά είναι προφανές ότι το θέλουν. Δεν θέλουμε αγώνες χωρίς κόσμο. Επιπλέον υπάρχει και το πρόβλημα να μαζέψουμε όλους τους Αμερικάνους παίκτες. Και αν δεν τους αφήσουν να ταξιδέψουν;

Καλύτερα να μην υπήρχε καν το ενδεχόμενο της συνέχισης της σεζόν. Δεν προκαλεί ενδιαφέρον. Είναι προτιμότερο να προετοιμαστούμε για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Και μακάρι να είναι δυνατό να υπάρξει νέα σεζόν. Κακώς το προσπαθούν για φέτος. Κακώς αναβάλουν την απόφαση αυτή. Είμαι αντίθετος στο να συνεχιστούν τα παιχνίδια στα τέλη Ιουλίου. Κάποιοι παίκτες, στην ουσία, θα είναι ήδη σε άλλες ομάδες ως τότε».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…